VSUHomeopathie.be ber 2020

Nieuwsbrief-Header-37

januari 2022

Lieve lezer,

Allereerst wenst VSU jullie allemaal een echt gelukkig 2022!

Lijkt heel gewoontjes hé? Wel, toch niet. In deze tijden kan je het gevoel krijgen dat gelukkig zijn moeilijk is, dat we beperkt worden in onze vrijheden. Ontegensprekelijk is dat laatste op macro-vlak ook het geval. Maar tegelijk zien we dat mensen hun geluk (terug)vinden in ‘kleine’ zaken. Een mooi bloemstukje maken voor Kerst, een gezelschapspelletje met de (klein)kinderen, een paar vrienden uitnodigen voor een gezellig etentje, een wandeling langs voordien onbetreden mooie paadjes zo dicht bij huis. We leren terug stil te worden, een boek te lezen, genieten van mooie muziek. “The only way out, is the way in” hoorde ik een vriendin het mooi uitdrukken.

Wat we op wereldvlak zien toont een logische dynamiek. Er worden in een versneld tempo meer en meer mensen ‘wakker’, t.t.z. ze realiseren zich hoe de vork hier werkelijk aan de steel zit. Langs de andere kant heb je dan de reactie daarop: proberen deze beweging uit alle macht te onderdrukken. Daarbij worden alle wetten overtreden, alle logica overboord gegooid. Het zou lachwekkend kunnen zijn, ware het niet dat het leven van velen in gevaar wordt gebracht. Blijf nadenken, informeer je op een intelligente manier!

Naast een lezersbrief met een zeer krachtig pleidooi voor de homeopathie en een tip over wat je kan doen met de wijze wenskaartjes die we massaal toegestuurd krijgen, zitten er twee boekbesprekingen van mijn hand in deze Nieuwsbrief. Het ene boek is leerzaam, het andere is op vele vlakken ontroerend en bemoedigend.

We hebben deze keer ook een zeer boeiende gastauteur: Brecht Arnaert. Econoom, filosoof, en alles daartussen. Een echte vrijdenker, met zowel een hoog IQ als EQ. Hij praat vanuit het hart, en neemt daarbij geen blad voor de mond, ook niet als hij praat over gezondheid. Jorn Lukas interview met hem had intussen meer dan 150.000 views.

Ik nodig jullie bij deze nog eens uit om ons ook zelf te schrijven. Of ons interessante ontwikkelingen te melden. Bv. een mooie ervaring met homeopathie.

De brutale aanval op onze kinderen raakt velen. Robert F. Kennedy Jr., al vele decennia een verdediger van de jongsten, komt kort maar krachtig aan bod. Johan Duyck had al een scherpe pen, maar nu sleep hij ze nog eens extra.

Verder sprokkelden wij weer interessante video’s en artikelen bij elkaar. Te vinden in de rubriek ‘In de media’.

Veel leesplezier!

Blijf verbonden met elkaar. Wat er ook afkomt op ons allen, samen kunnen we het aan!

 

Warme, genegen groet,

Dr Bart Lambert, voorzitter VSU

In samenwerking met Meta Zahren

 

 

 

Samenwerking België -Nederland

VSU-PACH Academiejaar 21/22

Met lesdagen voor leken

 

Open Brief Els Mertens

Pleidooi voor klassieke homeopathie

Els beschrijft hoe deze geneeskunst haar leven wellicht gered heeft, en staat versteld van de tegenkanting die er is, ondanks de wetenschappelijke bewijzen die er zijn.

 

Meta Zahren

Wensen voor het nieuwe jaar

Terug meer wenskaartjes met Kerst, en ze hebben nog nooit zoveel diepgang gehad: ze gaan om de dingen die er echt toe doen.

bambi-sq2

Boekbespreking

Gesprekken met de hemel

Paul Van Hecke beschrijft op een magnifieke manier de gesprekken met Marjolijn, zijn dochter aan de andere zijde.

Boekbespreking

The Truth is Out There

Wat beweegt ‘complotdenkers’ om de officiële lezing te wantrouwen?

In 18 hoofdstukken plus enkele extraatjes nemen de schrijvers ons mee in de wereld van mensen die het gangbare narratief niet meer geloven. De lezer krijgt telkens eerst de officiële lezing, dan volgt een soort van interview met de waarheidszoeker, en tot slot komt diens visie op de waarheid.

Gastauteur Brecht Arnaert

Brecht Arnaert is een vrijdenker, die bestaande paradigma’s aanpakt. Zijn passies zijn Oostenrijkse Economie en gezondheid.

Bloemlezing

De Viro logen

Indien we het argument zouden doortrekken dat ik geen viroloog ben, en ik alleen al om die reden moet zwijgen, dan zou ik eigenlijk ook geen brood mogen bakken, want ik ben geen bakker.

Bloemlezing

In lekentermen

De kaste van de corrupte priesters is vervangen geworden door de kaste van de even corrupte ‘experten’, die als hogepriesters fungeren van het nieuwe geloof.

Truemanshow van Jorn Luka

Interview met Brecht Arnaert

In een lang interview met Jorn Luka legt duizendpoot Brecht Arnaert het verband uit tussen de plandemie en het globaal financieel systeem.

Thema: vaccinatie voor jonge kinderen

Tweet van Robert F. Kennedy Jr.

Waarom de haast bij met het vaccineren van kinderen.

De massale toediening van vaccinaties aan kinderen tijdens de EER-periode is in het belang van de farmaceutische industrie om nu nog volledige bescherming van de aansprakelijkheid te genieten.

Open Brief 

Webinar over de vaccinatiecampagne voor 5 tot 11-jarigen

Een bezorgde vader schrijft aan Annemie Segaert,
Programma-manager voor de vaccinatiecampagne Eerstelijnszorg RITS.

Open Brief

Grote bezorgdheid om de mondmaskerplicht en de vaccinatie voor jonge kinderen

Een bezorgde vader schrijft aan Mevrouw Caroline Vrijens, Kinderrechtencommissaris.

Kortrijk: geen vaccinatie op school

Stad Kortrijk verkiest de kinderen in Vaxpo enkel te vaccineren onder

begeleiding van ten minste één van de ouders .

 

Maandelijkse reeks

In de media

Geïnspireerd door talloze mails met informatie en links die we van onze lezers mochten ontvangen, brengen wij in deze rubriek ook informatie naar voren die niet (makkelijk) haar weg vindt naar de reguliere media. We willen onze lezers goed informeren om hen zelf in staat te stellen zich een mening te vormen. Een deel van deze informatie haalde de mainstream media niet.

De artikelen in deze rubriek dienen louter als informatie en kunnen afwijken van de mening die de VSU Homeopathie als vereniging er op nahoudt.

Bijkomende links worden regelmatig aangevuld. Niet enkel bij een nieuwe Nieuwsbrief.

Geplaatst in Alle rubrieken, Geen, Nieuwsbrieven en getagd met , , , .