NIEUWSBRIEVEN

Lees onze nieuwsbrieven

Inschrijven voor de NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief N°1 (juni 2016)

Met HB nummer 89 "Homeopatisch bekeken en afscheid" eindigt het papieren tijdperk. Het tijdschrift van de VSU, de Vlaamse Studievereniging voor Unitaire Homeopatische Geneeskunde, wordt opgevolgd door een elektronische versie. 

Deze is korter, verschijnt vaker en is bovendien gratis, maar we beogen wel dezelfde kwaliteit.

Inschrijven is eenvoudig: u tikt voornaam, familienaam en email adres in de voorbestemde vakjes en drukt op “Subscribe”. Wij sturen u een bevestigingsmail met een bevestigingslink. Vergeet u de bevestigingslink in de email aan te klikken dan zal het later een tweede keer aangeboden worden.

Veel leesplezier!

voorbeeld van de nieuwsbrief van

NIEUWSBRIEF bevestigen

Wij sturen een bevestigingsemail naar het gegeven email adres. Hierin vindt u een link om de inschrijving formeel te bevestigen. Pas wanneer u hierop klikt en zo uw akkoord geeft voor de ontvangst van de nieuwsbrief, sturen wij u nieuwsbrieven.

Soms komen deze bevestigingsmails in de spam filter (junk mail) van u mailbox terecht. Het is dus belangrijk dat u na de inschrijving al uw mails in het oog houdt en de inschrijving afrondt door op het linkje te klikken. Wij zullen de gegevens van het inschrijfformulier enkel gebruiken voor het versturen van de nieuwsbrief en niet voor andere doeleinden gebruiken noch doorgeven aan derden. 

In elke nieuwsbrief is trouwens ook een (wettelijk verplichte) uitschrijflink opgenomen. Mocht er bij het uitschrijven toch iets mis gaan, kan u ons telefonisch of schriftelijk verwittigen (alle adresgegevens vind u op onze contactpagina).