Warm welkom

Homeopathisch Bekeken

Warm welkom

Nogmaals een warm welkom bij Homeopatisch Bekeken,

Homeopathisch Bekeken wil inzichten geven en en informatie aanreiken over gezondheid en hoe je omgaat met je lichaam. De homeopathische geneeswijze is kosteneffectief, doeltreffend en schaadt niet.  Wist je dat reguliere geneesmiddelen op nummer drie staan in de lijst der doodsoorzaken, na cardiovasculaire aandoeningen en kanker?

Homeopathisch Bekeken is een informatiebron van de Studievereniging voor Unitaire Homeopathie (VSU). Onze core business is jullie informeren over ons mooie vak, geneeskundigen en patiënten samenbrengen op het vlak van de homeopathie en natuurlijke middelen.

We willen aanzetten tot kritisch denken. We nodigen onze lezers uit om onderwerpen te delen die in een volgende nieuwsbrief kunnen worden verwerkt. Lezers vragen ons soms of ze de nieuwsbrief mogen delen via de sociale media. Graag! Alles wat je op onze website leest mag je delen via de sociale mediaknoppen op de webstek zelf, en iedereen kan zich gratis inschrijven voor de nieuwsbrief.

Voor wie een stapje verder wil gaan: samen met de Stichting Homeopathie in Nederland organiseren wij een erkende kwalitatieve cursus homeopathie voor medische beroepen. De folder vindt je hier.  Enkele modules zijn ook toegankelijk voor leken. Je kan je hiervoor informeren bij de redactie.

Lieve mensen, leef gezond, zonder angst, en hou een warm contact met je familie, vrienden en kennissen.

Mocht je inschrijven ontvang je van ons een mail om je inschrijving te bevestigen. 
Mail niet ontvangen? Kijk in de map van ongewenste mail / spam en zet ons mailadres in de lijst met vertrouwde contacten. Je kan ons ook een berichtje sturen om te checken of je wel bent ingeschreven.