In de media.
Berichten december 2021

In deze rubriek brengen we ook informatie naar voren die niet (makkelijk) haar weg vindt naar de reguliere media. We willen onze lezers goed informeren om hen zelf in staat te stellen zich een mening te vormen. Een deel van deze informatie haalde de mainstream media niet.

Geïnspireerd door talloze mails met informatie en links die we van onze lezers mochten ontvangen, brengen we maandelijks een overzicht van artikels die onze interesse wekten. (*)

(*) naar schatting zijn tegenwoordig 80% van alle bijdragen in de media Corona-gerelateerd, dit toont zich ook hier.
De artikelen in deze rubriek dienen louter als informatie en kunnen afwijken van de mening die de VSU Homeopathie als vereniging er op nahoudt.

31 december 2021

december 2021

december 2021

2021

december 2021

Vincent Vandeputte

In HLN een artikel van Caroline van de Pol : Vincent Vandeputte was een jaar geleden een onbekende Antwerpenaar, tot zijn videoboodschap over de coronamaatregelen plots viraal ging. Heel wat mensen bleken zich aan te sluiten bij zijn verzuchtingen en sindsdien is hij een populaire stem in het coronadebat. Op sociale media deelt hij regelmatig opinies over de maatregelen, de angstcultuur en andere bezorgdheden. “Ik wil mij inzetten om de polarisatie op een constructieve wijze aan te pakken.”

december 2021

Open brief

Open brief aan Prof. dr. Caroline Pauwels en Prof. dr. Hugo Thienpont

"Het denken mag zich nooit onderwerpen, noch aan een dogma, noch aan een partij, noch aan een hartstocht, noch aan een belang, noch aan een vooroordeel, noch aan om het even wat, maar uitsluitend aan de feiten zelf, want zich onderwerpen betekent het einde van alle denken.” – Henri Poincaré

december 2021

Liesbeth Becu

De eerste video "Wat is er echt aan de hand" Een eerste aanzet voor mensen die denken, waarom overkomt ons dit allemaal?" postte Liesbeth Becu in november 2021, en regelmatig komen er nieuwe video's bij die naar de essentie gaan. Een aanrader.

2021

november 2021 | kritische en onafhankelijke journalistiek14

Old Man in a Chair

Deze video van 13 december 2021 is een vervolg van de video op 11 december waar Dr. Vernon Coleman over de bijwerkingen van de mRNA-inentingen spreekt en een vroegtijdige dood voorspelt van diegenen die de gentherapie genomen hebben.

Lees alle artikels over het onderwerp

Geplaatst in Actualiteit, Alle rubrieken, Geen, In de media, Video's en getagd met , , , , , , , .