Biografie | Meta Zahren

Meta Zahren groeide op in een familie die al vroeg belangstelling toonde voor homeopathie en andere alternatieve therapieën.

Meer dan 20 jaar lang werkte Meta Zahren in Brussel in Amerikaanse multinationals, waarvan 12 jaar in Project Management. Maar creëren is altijd haar passie gebleven. In 2011 ging zij als zelfstandig multidisciplinaire communicatie designer aan de slag. Naast haar job behaalde zij in 2014 het diploma goudsmid. Van 2016 tot 2020 volgde ze de bijscholing tot Eutoniepedagoog.

Sinds 2018 ondersteunt zij mee alle opleidingen en bijscholingen binnen de VSU. Voorheen organiseerde zij samen met haar echtgenoot Dr. B. Lambert 8 Western European Sensation Method Seminars met vooraanstaande homeopaten van Europa en enkele van hun Amerikaanse en Indische collega's die deze methode toepassen, onder meer Drs. Bhawisha en Shachindra Joshi in de periode 2004 - 2012.

Voor VSU zet zij zich in als polyvalente vrijwilliger en is de drijvende kracht achter de nieuwsbrieven en de VSU website.

Geplaatst in Alle rubrieken, Biografie.