VSUHomeopathie.be ber 2020

Nieuwsbrief-Header-27

24 mei 2020

Beste lezer,

Zoals in de vorige Nieuwsbrief heb ik goed nieuws. Deze keer geen (bewust) ‘fake news’ zoals toen, maar helemaal echt, en opbeurend: er worden/werden veel minder mensen ziek dan algemeen aangenomen. Kom dus uit die angst, ons gedicteerd door de media. Jullie immuniteit, en dit nog meer als jullie ook homeopathisch opgevolgd worden, is oké! Deze pandemie – mogen we ze nog wel zo noemen? – kon en zal jullie gezondheid niet echt bedreigen. De mensen die we verloren in deze epidemie hadden in 98-99% van de gevallen onderliggende pathologie.

8 mei 2020

Video

Deze Franse ingenieur en bioboer steekt ons een hart onder de riem en doet een pleidooi voor het gezond boerenverstand.

22 mei 2020

MediQuality

Lieven Annemans, hoogleraar in de gezondheids- en welzijnseconomie aan de UGent en de VUB, waarschuwt ons dat er in de media een loopje genomen wordt met de waarheid omtrent de cijfers in deze epidemie. 

16 mei 2020
Dr. Luc Bonneux in De Standaard

Dr Luc Bonneux maakt in een vlijmscherpe analyse (fijn) gehakt van het overheidsbeleid. Misschien moeten we met zijn allen naar Zweden verhuizen?! 

 
 

Zweedse Roulette? Nee, goed beleid

Zweden streeft naar minimale schade voor de volksgezondheid op de lange termijn. Dat die aanpak goed werkt, is voor veel mensen een bittere pil om te slikken, stelt Luc Bonneux vast. 

Eenmalig aanmelden bij

12 mei 2020

Oldenburg

Huisarts Dr Katrin Korb houdt een vurig betoog waarin ze de het recht op fysieke integriteit verdedigt.

 
 

Swiss Policy Research (SPR)

Feiten over Covid-19

We linken nog eens naar de schitterende, regelmatig up to date gebrachte Zwitserse site Swiss Policy Research.
Ik wil jullie al één feit delen.
De media berichtten massaal over een 9-jarig kind dat stierf aan Covid-19. Blijkt nu dat dit “kind” wel 109 was. Oeps…

10 mei 2020

Longarts David Prins 

Dr Prins, een Nederlandse longarts, werkzaam in het astmacentrum in het Zwitserse Davos, steekt zijn nek uit en uit zijn bezorgdheden en wantrouwen.

Meer video’s

die doen nadenken

Voor diegenen die meer willen weten over de nogal duistere achtergrond van deze Coronacrisis maakten we een pagina die echt diep graaft. 

Wij linken naar video’s die we checkten en dubbel checkten op hun betrouwbaarheid. Mind- blowing!

We beseffen dat we hier ook onze nek uitsteken.

Maar we zouden het schuldig verzuim vinden mochten we jullie niet inlichten. Elk individu heeft het recht te  weten wat er eventueel op hem kan afkomen, zodat hij als geïnformeerde burger zijn democratische rechten beter kan verdedigen.

Wij eindigen dit voorwoord met het nog eens onder de aandacht brengen – zoals professor Mattias Desmet dat deed in onze vorige Nieuwsbrief – van de economische ravage die wordt aangericht, en erger nog, de humanitaire crisis die nu al plaatsvindt wereldwijd. Er dreigen 300.000 mensen de hongerdood te sterven… per dag. Dat is zowat evenveel als het (geclaimde) mondiaal aantal Covid-19 doden tot op heden.

Beste vrienden, wij streven ernaar om meer mensen bewust te maken. Van het feit dat gezond leven – cf. onze laatste Nieuwsbrieven – wel degelijk een verschil uitmaakt.
Van het feit dat men ons op dit moment dingen voorhoudt die op zijn zachtst gezegd een loopje nemen met de werkelijkheid.
Aude sapere (durf te weten) is een leuze die de homeopathie sinds Hahnemann hanteert. Verspreid dus deze Nieuwsbrief. 
Informeer je geliefden en vrienden.
Samen staan we sterker.

Warme, gezonde groet,
Dr Bart Lambert
Voorzitter VSU . 

In samenwerking met Meta Zahren

Geplaatst in Alle rubrieken, Geen, Nieuwsbrieven en getagd met , , , , , .