Vooruitschrijdend inzicht

Vooruitschrijdend inzicht.  Zo zou je het kunnen benoemen, de manier waarop ik deze crisis ervaar. Toen de epidemie uitbrak nabij Wuhan, en ik zag hoe Bill Gates en Fauci direct volop in beeld kwamen, voelde ik al nattigheid. Dit is opgeblazen dacht ik, daar zit iets achter.

Dan kwam het virus naar Europa, ging alles op slot, en werden we overspoeld met gruwelijke beelden van mensen die stikten op intensieve zorgen.

Zou dit dan toch erger zijn dan ik dacht?

Zou dit dan toch erger zijn dan ik dacht?
Met een bang hart.

Ik gaf me op als vrijwilliger voor het COVID-triagecentrum in mijn stad, gehoorzaamde braaf door mijn patiënten via telefoon te behandelen en wachtte af, zoals velen van jullie wat overdonderd, en met toch een beetje een bang hart.

Tot mijn verbazing reageerden mijn patiënten zoals ze dat al 30 jaar doen als ik de gepaste remedies geef in griepepidemieën: goed!

Niemand in het ziekenhuis moeten laten opnemen. Patiënten die weliswaar soms behoorlijk ziek waren, maar er gelukkig goed doorkwamen. Moe, uitgeput zelfs tijdens en na het ziek zijn, maar niks levensbedreigends. Zelfs mijn 90-plussers deden het opmerkelijk goed.

Mijn homeopathische collegae, waarmee ik nauw in contact stond tijdens deze epidemie om informatie en ervaringen uit te wisselen, vertelden me hetzelfde: geen mensen moeten laten opnemen in het ziekenhuis met Covid-19.


Zelfs mijn 90-plussers deden het opmerkelijk goed.
Niet zo druk in het triage-centrum.

Intussen werd ik telkens de dag vóór mijn dienst in het triagecentrum afgebeld. Het was niet zo druk zei men, en de ploeg jongere artsen kon het goed aan.

Ik hoorde van verplegend personeel dat er in de ziekenhuizen nooit een dreiging geweest was van overbezetting (verre van zelfs, er is momenteel personeel technisch werkloos!) maar dat het werken in die plastieken beschermpakken bijzonder belastend was. Tijdens griepperiodes belandden altijd al mensen op intensieve zorgen, maar dan had je dit soort pakken nooit. Dat maakte het voor de verpleegkundigen op intensieve zorgen bijzonder belastend.

 

Patiënten van mij, personeel van rustoorden, beschreven hoe hun meest verzwakte patiënten bezweken onder COVID-19, maar hun nog vrij gezonde bewoners het zeer goed deden. Ook werd iedereen die stierf met (of soms zelfs zonder!) luchtwegenklachten als Covidoverlijden bestempeld, wat natuurlijk tot een opblazen van de ernst van de pandemie leidt.

Al deze persoonlijke ervaringen deden me serieus twijfelen aan de officiële cijfers, en de georchestreerde bangmakerij in de media.

Er waren misschien niet meer zieken en overlijdens dan andere jaren!

 
Niet meer overlijdens dan anders?!
Qui tacet, consentire videtur.

Bonifatius

Intussen bereikten me langs vele kanalen video’s.

Ze gaven me een inzicht dat ik jullie niet wil onthouden.

Zoals in het voorwoord vermeld steek ik hier mijn nek uit. Ik kan niet anders. Het zou immers getuigen van schuldig verzuim. Bonifatius zei al dat zwijgen instemmen betekent. Ik kan en wil dit niet.

* op de site https://www.transitieweb.nl, daar vind je ook de Nederlandse vertaling 

Wie dat ook niet kan, en daarvoor al 5 dagen zonder proces achter de tralies belandde en 5 jaar “gag order” (spreekverbod over het later gevoerde proces) is Dr Judy Mikovits. Haar schokkende getuigenis wordt voortdurend van YouTube verwijderd, en is dus blijkbaar bedreigend voor de gevestigde orde.

 
 

“Amazing Polly” is onze volgende dappere dame. Haarfijn legt zij de banden uit tussen steeds weer dezelfde mensen die aan de touwtjes trekken. “The same usual suspects everywhere”, of het nu de WHO is, de Bill and Melinda Gates Foundation, enz.

Twee videos op 2 verschilende websites

Nu we het over Gates hebben, we laten de Duiitse journalist, Wolfgang van den Akker, eventjes razen, hij neemt echt wel geen blad voor de mond.

Spijtig genoeg een minder goeie vertaling vol schrijffouten, maar wat hij onthult is belangrijk om de geldstromen naar de pers te leren begrijpen.

Meer inzicht in wat Gates, Fauci en co al een tijdje aan het beramen zijn, en letterlijk ook verklaard hebben: De Nieuwe Wereldorde.
Fauci heeft deze pandemie aangekondigd als iets dat zeker in de ambtstermijn van president Trump zou gebeuren. Was hij helderziende?!

Dr Buttar zet nog eens alles op een rijtje en neemt geen blad voor de mond. Een dappere collega!
Tot slot, voor wie zich nog eens wat beter wil informeren over het thema vaccinatie, een lezing van onze eigen Dr Kris Gaublomme. Zeer gefundeerd. Dr Gaublomme werd publiek aan de schandpaal genageld toen hij ziijn bezorgdheid over vaccinveiligheid had geuit in een programma op VTM. Diezelfde media vertikten het wel te vermelden dat hij officieel op 17 mei 2019 door de Geneeskundige Commissie van alle aantijgingen werd vrijgesproken. Tip: je kan deze video op snelheid 1,25x of 1,50x afspelen.

Zware kost, nietwaar? Inzichten die mijn wereldbeeld veranderden. Maar waarvan ik weet dat ze nodig zijn om mensen in beweging te brengen. Binnenkort zal waarschijnlijk beroep worden gedaan op onze medewerking, bv. aan petities om onze rechten te vrijwaren. Misschien moeten we, zoals in Duitsland al aan het gebeuren is, vreedzaam op straat komen. Een duidelijk signaal geven aan onze politici dat we met genoeg burgers zijn die niet willen dat onze vrijheid, ons recht op zelfbeschiikking letterlijk geweld wordt aangedaan.

Ik blijf positief, want ik zie meer en meer mensen die willen opkomen voor de waarheid, die niet willen leven in angst en in een onnatuurlijke, antisociale context.

Covid-19 kan een ultieme kans blijken om een echte ommekeer teweeg te brengen in onze maatschappij. Richting natuurlijker leven. Richting meer bewustzijn. Met perspectief op meer waarachtigheid.

Lieve medemens, blijf jezelf informeren, wees kritisch.

Leef in harmonie met jezelf en de anderen.

Verspreid onze Nieuwsbrief 27 naar hartenlust.

 

Warme groet,

Bart

Geplaatst in Achtergrond, Actualiteit, Alle rubrieken, Lezersbrief - Open Brief - Opinie, Opinie en getagd met , , , , , , .