Nieuwsbrief Homeopathisch Bekeken N°23

Nieuwsbrief-Header-23

Beste lezer,

Onze school houdt eraan om jullie in deze bijzondere tijden regelmatig te berichten.

Niet met nog eens een stortvloed aan slecht nieuws, daar worden we al genoeg mee overspoeld, maar berichten die een hart onder de riem steken.Eerst leggen we nog eens op een eenvoudige manier uit hoe de infectie verloopt. Daarna geven we jullie tips om zelf iets aan jullie weerstand te doen.We delen een uiterst boeiende video uit de VS, van Gregg Braden.Tenslotte een stukje over hoe een grootouder deze tijden beleeft.

We linken ook nog eens naar onze Extra Nieuwsbrief van vorige week. Het lezen waard.We pasten de statistieken trouwens aan met de gegevens van vandaag.

En we herhalen onze oproep om bij klachten naar je homeopaat te bellen. Er wordt op dit moment constant wereldwijd informatie uitgewisseld onder de homeopaten over de te volgen strategie bij Covid-19 klachten.

Lieve mensen, blijf de richtlijnen van de overheid volgen, verzorg jezelf en denk nog eens extra aan je medemens. Een belletje naar een familielid/vriend blijft hartverwarmend.

Met bijzondere dank aan Dr. Fons Vanden Berghe, een van mijn meest geliefde leraren vroeger in de school, die zijn spreekwoordelijke pen voor ons bovenhaalde.

Veel leesplezier!
Dr. Bart Lambert
Voorzitter VSU 

Samenstelling en realisatie van deze nieuwsbrief:  Bart Lambert &  Meta Zahren

Extra Nieuwsbrief maart 2020

Corona | Covid -19

 
 
 
 

VSU Congres 2020

Peter Tumminello: Gems and Healing

Uit de praktijk

Hoe verloopt een Coronavirusinfectie?

Een korte toelichting in gewone mensentaal.
Samenvatting van een medisch artikel door Dr. Fons Vanden Berghe

Praktische Tips

Hoe je weerstand versterken

Met homeopathie proberen we de levenskracht van onze patienten aan te sterken.Naast een goede energie heeft ons lichaam ook de nodige bouwstenen nodig om ons immuunsysteem met zijn soldaten (de witte bloedcellen) goed te laten functioneren..

Video

Gregg Braden

Deze wetenschapper uit de VS legt op een bevattelijke en zeer interessante manier uit wat er momenteel door gans de wereld raast. Kijk zeker tot op het einde, waar hij tot bemoedigende conclusies komt!

Patientervaring

Deze nieuwe Corona-wereld!

Wat grootouders en ouders vandaag aan de hand hebben in deze nieuwe vreemde Corona wereld, waar alles ineens zo anders is dan anders..

Geplaatst in Alle rubrieken, Nieuwsbrieven en getagd met , , , .