Brecht Arnaert te gast bij Jorn Luka in de Trueman Show

In dit bijna 3 uur durend interview legt vrijdenker Brecht Arnaert de link tussen ons financieel systeem en de covidplandemie.

Binnen deze context laat hij ons tegelijk kritisch kijken naar theorieën over virussen en belicht de soevereiniteit van ons lichaam aan de hand van drie stellingen:

(1) het bestaan van “virussen” is nog NOOIT aangetoond.
(2) de infectietheorie is nog NOOIT bewezen.
(3) het lichaam is in wezen 100 % zelf-helend.

En toch is Brecht geen virus-ontkenner. “Ik kan niet iets ontkennen waarvan het bestaan niet bewezen is. Ik ben dus geen virus-ontkenner, maar een virus-scepticus.”

De analyses van Brecht Arnaert zijn misschien controversieel, maar zetten aan tot reflectie over de enorme risico’s die je loopt als je het mainstream narratief blindelings volgt.

De Trueman Show werd door Jorn Luka opgericht als kanaal om bij te dragen aan een stukje bewustwording in onze complexe wereld. Het interview met Arnaert is #44.
Brecht Zegt over dit interview:

“Het lijkt erop dat we de kaap van 150.000 views hebben gehaald. Dagelijks zien ongeveer 500 mensen het interview met Jorn Luka, dus tegen dit tempo zitten we aan 200.000 views tegen Pinksteren. Ik kies die datum niet toevallig: het is het Feest van de Heilige Geest. Elke view betekent een persoon die op weg gezet wordt naar zijn of haar ontwaken. Ik kan daar enkel maar enorm dankbaar voor zijn.”

Aanrader op het kanaal
van Jorn Luka:

Geplaatst in Achtergrond, Actualiteit, Alle rubrieken, Lezersbrief, Patiëntervaringen, Uit de Praktijk en getagd met , , .