Nieuwsbrief Homeopathisch Bekeken N°5

Nieuwsbrief-4-Header

mei 2017

Beste lezer en sympathisant,

Beste lezer,

Dit is alweer onze 5de Nieuwsbrief.
Hij bevat een aantal artikelen die ooit in vroegere nummers van het papieren tijdschrift Homeopathisch Bekeken stonden, maar zeer de moeite waard blijven, en de uitnodiging tot een activiteit die ook voor leken en patiënten toegankelijk is.

Veel leesplezier! 

Dr. Bart Lambert
VSU bestuurslid

Samenstelling en realisatie van deze nieuwsbrief: Meta Zahren

Vernieuwde startpagina

Propagisten voor Homeopathie

Je hebt mensen die nieuwsgierig zijn naar de werking van homeopathie, anderen zijn eerder kritisch of ongelovig en nog anderen willen gewoon ervaring ermee opdoen. Aan al deze mensen geef ik steeds opnieuw de raad: probeer homeopathie uit bij baby’s of kinderen en observeer wat bij zo een behandeling kan teweegbrengen.

Naar het volledig artikel

Lichaam en geest: samen gezond, samen ziek

Evenwicht van lichaam en geest

Afhankelijk van etnische, culturele en sociale factoren zoeken mensen naar een bijkomende dimensie binnen dewelke zij hun ziekte kunnen kaderen.

Lees het volledig artikel.

Dit tweede DYNHOM colloquium op 13 mei 2017 is gewijd aan de studie van het verband tussen goede productiemethodes van homeopathische geneeskunde, de resultaten van fundamenteel onderzoek en de dagelijkse praktijk van de homeopathie. Leden / niet-leden UHB, Patiënten, Vzw's en Studenten welkom. Optioneel gala diner vanaf 19.30u.

Artikel, programma en inschrijving hier 

crowneplaza
Ken Wilber

Dit is een ontroerend document van de dagboeken die Treya bijhield tijdens haar ziekte, borstkanker, aangevuld met de visie van Ken over zijn rol als helper en de wezenlijke vragen over de betekenis van leven en dood, ziekte en via therapie en meditatie het leren omgaan met lijden en angst.

Lees het volledig artikel.

Inschrijven voor de nieuwsbrief is eenvoudig: je tikt voornaam, achternaam en email adres in de voorbestemde vakjes en drukt op “Abonneren!”

Je abonnement bewerken kan je hier

 

Het overzicht van

alle nieuwsbrieven

Geplaatst in Alle rubrieken, Nieuwsbrieven.