In de media.
Berichten maart 2024

In deze rubriek brengen we ook informatie naar voren die niet (makkelijk) haar weg vindt naar de reguliere media. We willen onze lezers goed informeren om hen zelf in staat te stellen zich een mening te vormen. Een deel van deze informatie haalde de mainstream media niet.

Geïnspireerd door talloze mails met informatie en links die we van onze lezers mochten ontvangen, brengen we maandelijks een overzicht van artikels die onze interesse wekten. (*)

(*) De artikelen in deze rubriek dienen louter als informatie en kunnen afwijken van de mening die de VSU Homeopathie als vereniging er op nahoudt.

15 maart 2024

Het uitgebreid artikel met video's vind je terug op de site van The Peoples Voice.

8 maart 2023

5 maart 2023

2014

This broadcast, however, has been removed on behalf of the Dutch government.'

10 december 2023

Alle artikelen blijven beschikbaar op de website, aangezien ze langdurig relevant zullen zijn. Het is zeker de moeite waard om ze vanaf het begin te lezen

“mRna-vaccins veroorzaken ‘onverwachte’ moleculaire gebeurtenissen in de cellen van gevaccineerde mensen” Messenger RNA (mRNA)-vaccintechnologie is nog vrij nieuw. Nu hebben onderzoekers na vaccinatie onverwachte moleculaire processen in menselijke cellen waar-genomen. Op de voorpagina van de krant Frankfurter Allgemeine, een van de belangrijkste kranten in Duitsland, wordt gemeld dat mRNA-vaccins niet alleen genetische informatie introduceren die wordt gebruikt om het immuun-systeem in cellen te activeren, maar ook het genetische materiaal van de cellen zelf wijzigen. 

Twee dagen na de publicatie van de verontrustende studie over de impact van mRNA-vaccins op menselijke cellen in het prestigieuze mondiale wetenschappelijke tijdschrift Nature, was de Duitse pers de eerste in het Westen, die het nogal zorgwekkende nieuws over de veiligheid van deze technologie bracht, gebruikt in de anti-Covid-serums ontwikkeld door de Amerikaanse farmaceutische bedrijven Pfizer en Moderna.

Lees alle artikels over het onderwerp

Geplaatst in Actualiteit, Alle rubrieken, Geen, In de media, Video's en getagd met .