In de media.
Berichten Januari 2024

In deze rubriek brengen we ook informatie naar voren die niet (makkelijk) haar weg vindt naar de reguliere media. We willen onze lezers goed informeren om hen zelf in staat te stellen zich een mening te vormen. Een deel van deze informatie haalde de mainstream media niet.

Geïnspireerd door talloze mails met informatie en links die we van onze lezers mochten ontvangen, brengen we maandelijks een overzicht van artikels die onze interesse wekten. (*)

(*) De artikelen in deze rubriek dienen louter als informatie en kunnen afwijken van de mening die de VSU Homeopathie als vereniging er op nahoudt.

Behandeling van huidkanker: Zalf met extracten van stramoniumplant en eierplant

Basaalcelcarcinoom is de meest voorkomende vorm van huidkanker en de meest voorkomende vorm van alle vormen van kanker.

Een progressieve topische crèmeformulering, Curaderm, die de natuurlijke BEC-glycoalkaloïden bevat, heeft aangetoond voordelen te hebben ten opzichte van conventionele behandelingen.

“Curaderm”  is een zalf, die(geïsoleerd van stromoniumplant en aubergine). De stof dringt de kankercel in de lysosomen binnen, en de kankercel verteert zichzelf. BEC5 hecht enkel aan kankercelmembranen, omdat deze een ander membraampotentiaal hebben, gezonde cellen blijven onaangetast.

Uit webinar over  natuurlijke  kankerbehandelingen: “The Truth about Cancer
Franz Eugen Köhler, Köhler's Medizinal-Pflanzen, Public domain, via Wikimedia Commons

We waarschuwen uitdrukkelijk voor zelfmedicatie.
Toepassing enkel onder medische begeleiding.

In België en Nederland is weinig gepubliceerd over deze behandeling, We verwijzens naar de Ierste Kankerliga, waar uitleg in "mensentaal" te vinden is - wellicht in het engels.

10 december 2023

Alle artikelen blijven beschikbaar op de website, aangezien ze langdurig relevant zullen zijn. Het is zeker de moeite waard om ze vanaf het begin te lezen

19 juli 2023

Lees alle artikels over het onderwerp

Geplaatst in Actualiteit, Alle rubrieken, Geen, In de media, Video's en getagd met .