In de media.
Berichten december 2023

In deze rubriek brengen we ook informatie naar voren die niet (makkelijk) haar weg vindt naar de reguliere media. We willen onze lezers goed informeren om hen zelf in staat te stellen zich een mening te vormen. Een deel van deze informatie haalde de mainstream media niet.

Geïnspireerd door talloze mails met informatie en links die we van onze lezers mochten ontvangen, brengen we maandelijks een overzicht van artikels die onze interesse wekten. (*)

(*) De artikelen in deze rubriek dienen louter als informatie en kunnen afwijken van de mening die de VSU Homeopathie als vereniging er op nahoudt.

Dr. Cornelia Tschanett, die in haar praktijk ongeveer 4000 vaccinaties uitvoerde, kwam voor een moreel dilemma te staan toen ze merkte dat ongeveer tien procent van haar patiënten bijwerkingen rapporteerde na hun vaccinaties.

“Mensen rapporteren dezelfde klachten, zoals hartritmestoornissen, waanzinnige vermoeidheid, aanhoudende spierpijn en zenuwontsteking. Dit werd toen langzaam reproduceerbaar. En dan probeer je natuurlijk ook te zoeken naar wetenschappelijk discours.
En dat vond ik schokkend dat dat niet mogelijk was.”

De ommekeer van de Oostenrijkse arts Cornelia Tschanett i.v.m. de vaccinaties

Het videofragment van 4 minuten maakt deel uit van de film UN-SICHTBAR doorPatricia Marchart en Georg Sabransky, hier vind je links naar de site van de film waar je deel 1 en deel 2 kan bekijken en naar de trailer, waar Dr. Cornelia Tschannett ook aan het woord komt.

10 december 2023

Alle artikelen blijven beschikbaar op de website, aangezien ze langdurig relevant zullen zijn. Het is zeker de moeite waard om ze vanaf het begin te lezen

“mRna-vaccins veroorzaken ‘onverwachte’ moleculaire gebeurtenissen in de cellen van gevaccineerde mensen” Messenger RNA (mRNA)-vaccintechnologie is nog vrij nieuw. Nu hebben onderzoekers na vaccinatie onverwachte moleculaire processen in menselijke cellen waar-genomen. Op de voorpagina van de krant Frankfurter Allgemeine, een van de belangrijkste kranten in Duitsland, wordt gemeld dat mRNA-vaccins niet alleen genetische informatie introduceren die wordt gebruikt om het immuun-systeem in cellen te activeren, maar ook het genetische materiaal van de cellen zelf wijzigen. 

Twee dagen na de publicatie van de verontrustende studie over de impact van mRNA-vaccins op menselijke cellen in het prestigieuze mondiale wetenschappelijke tijdschrift Nature, was de Duitse pers de eerste in het Westen, die het nogal zorgwekkende nieuws over de veiligheid van deze technologie bracht, gebruikt in de anti-Covid-serums ontwikkeld door de Amerikaanse farmaceutische bedrijven Pfizer en Moderna.

19 juli 2023

Lees alle artikels over het onderwerp

Geplaatst in Actualiteit, Alle rubrieken, Geen, In de media, Video's en getagd met .