In de media.
Berichten november 2023

In deze rubriek brengen we ook informatie naar voren die niet (makkelijk) haar weg vindt naar de reguliere media. We willen onze lezers goed informeren om hen zelf in staat te stellen zich een mening te vormen. Een deel van deze informatie haalde de mainstream media niet.

Geïnspireerd door talloze mails met informatie en links die we van onze lezers mochten ontvangen, brengen we maandelijks een overzicht van artikels die onze interesse wekten. (*)

(*) De artikelen in deze rubriek dienen louter als informatie en kunnen afwijken van de mening die de VSU Homeopathie als vereniging er op nahoudt.

Mediquality is gratis voor professionele zorgverleners.

29 november 2023

62 jaar na het van het van de markt halen van het product in Australië zei de premier Anthony Albanese "We zijn excuses verplicht aan de Australiërs die slachtoffer werden van thalidomide.",

Flyer downloaden :

5 november 2023

Alle artikelen blijven beschikbaar op de website, aangezien ze langdurig relevant zullen zijn. Het is zeker de moeite waard om ze vanaf het begin te lezen

5 november 2023

mRNA inentingen verschillen volledig van alle andere eerder beschikbare producten, niet alleen vanwege hun mRNA-component, maar ook vanwege de LNP-componenten. 

Deze zijn het technische additief dat wordt gebruikt om de genetische code van mRNA aan de cellen van een patiënt te hechten en af te leveren, met het doel mRNA te stabiliseren en cellulaire absorptie en transcriptie mogelijk te maken. 

Zonder LNP’s zou
elk RNA-product snel degraderen.

Lees alle artikels over het onderwerp

Geplaatst in Actualiteit, Alle rubrieken, Geen, In de media, Video's en getagd met .