In de media.
Berichten juli 2023

In deze rubriek brengen we ook informatie naar voren die niet (makkelijk) haar weg vindt naar de reguliere media. We willen onze lezers goed informeren om hen zelf in staat te stellen zich een mening te vormen. Een deel van deze informatie haalde de mainstream media niet.

Geïnspireerd door talloze mails met informatie en links die we van onze lezers mochten ontvangen, brengen we maandelijks een overzicht van artikels die onze interesse wekten. (*)

(*) De artikelen in deze rubriek dienen louter als informatie en kunnen afwijken van de mening die de VSU Homeopathie als vereniging er op nahoudt.

19 juli 2023

Hier de relatieve links naar de federale overheid (pagina over patientenrechten en brochure). Deze zijn op dit moment nog . niet up-to-date, er zijn wellicht nog niet alle formaliteiten in orde...
Op 17 juli keurde de ministerraad het wetsontwerp goed. Dat gaat nu voor advies naar de Raad van State, in het najaar volgt een eerste bespreking in het federale parlement.

2 juli 2023

In de onlangs verschenen tweede editie van “Niacin: The Real Story” schrijft Dr. Andrew Saul dat orthomoleculaire artsen succes hebben geboekt bij het voorkomen van hart- en vaatziekten, het omkeren van artritis, het helpen voorkomen van de ziekte van Alzheimer en het behandelen van een groot aantal psychische aandoeningen met deze B-vitamine. Dr. Saul is een van de hoofdauteurs van het boek. Wijlen Dr. Abram Hoffer, een psychiater die duizenden patiënten met niacine behandelde, wordt genoemd als de belangrijkste auteur.

Een systematische review van 325 autopsies waaruit bleek dat COVID-19 vaccinatie 74 procent van de sterfgevallen veroorzaakte of er significant aan bijdroeg, werd binnen 24 uur verwijderd van de SSRN server van The Lancet’s preprint, waarmee het werd toegevoegd aan een toenemend aantal gecensureerde studies over de mogelijke schade van COVID-19 vaccins.

Volgens Dr. McCullough kregen de auteurs geen uitleg waarom hun conclusies niet voldeden aan de onderzoeksmethodologie.

Lees alle artikels over het onderwerp

Geplaatst in Actualiteit, Alle rubrieken, Geen, In de media, Video's en getagd met .