In de media.
Belangwekkende berichten september 2021

In deze rubriek brengen we ook informatie naar voren die niet (makkelijk) haar weg vindt naar de reguliere media. We willen onze lezers goed informeren om hen zelf in staat te stellen zich een mening te vormen. Een deel van deze informatie haalde de mainstream media niet.

Geïnspireerd door talloze mails met informatie en links die we van onze lezers mochten ontvangen, brengen we maandelijks een overzicht van artikels die onze interesse wekten. (*)

(*) naar schatting zijn tegenwoordig 80% van alle bijdragen in de media Corona-gerelateerd, dit toont zich ook hier.
De artikelen in deze rubriek dienen louter als informatie en kunnen afwijken van de mening die de VSU Homeopathie als vereniging er op nahoudt.

september 2021

Overlevenden van de Holocaust schrijven aan het EMA en eisen
stopzetting van het vaccinatieprogramma

Het is een medisch experiment waarop de Code van Neurenberg moet worden toegepast. Wij, de overlevenden van de wreedheden begaan tegen de mensheid tijdens de Tweede Wereldoorlog ... ervaren een déjà-vu die zo gruwelijk is dat we opstaan om onze medemensen te beschermen.

80 jaar geleden waren het de Joden die werden gedemoniseerd als verspreiders van besmettelijke ziekten vandaag de dag zijn het de ongevaccineerden.

EMA = European Medicins Agency

Lees het artikel

Lees de volledige brief

september 2021

Fonds voor schadeloosstelling van slachtoffers van de vaccins tegen COVID-19

Op de site van het Europees parlement wordt openlijk van vaccinatieschade en een vaccinatieslachtoffers gesproken: ONTWERPRESOLUTIE ingediend overeenkomstig artikel 143 van het Reglement over de oprichting van een Europees fonds voor schadeloosstelling van slachtoffers van de vaccins tegen COVID-19: - Comirnaty (Pfizer, BioNTech) - COVID-19-vaccin Janssen - Spikevax (Moderna) - Vaxzevria (AstraZeneca)

Lees de resollutie op de site van het Europees parlement

6 september 2021 | kritische en onafhankelijke journalistiek

Video afspelen

Tegenwind.TV

Klik op de afbeelding om Tegenwind, aflevering 1 met Drs. Sam Brokken te bekijken.

Is de link gecensureerd, ? Kijk dan op Bitchute

Steun onze kritische en onafhankelijke journalistiek

14 september 2021 | kritische en onafhankelijke journalistiek14

Video afspelen

Tegenwind.TV

Klik op de afbeelding om Tegenwind, aflevering 2 met prof dr. Mathias Desmet te beluisteren. Prof. dr. Mathias Desmet is als docent klinische psychologie verbonden aan de faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen van de Universiteit Gent en werkt als pscyhoanalist in een privépraktijk.

Is de link gecensureerd, ? Kijk dan op Bitchute

Steun onze kritische en onafhankelijke journalistiek

14 september 2021 | kritische en onafhankelijke journalistiek14

Video afspelen

Tegenwind.TV

Klik op de afbeelding om Tegenwind, aflevering 3 met professor dr. Theo Schetters te beluisteren. Prof. Dr. Theo Schetters is immunoloog, en al 40 jaar gespecialiseerd in vaccins. Naast zijn academisch werk als buitengewoon hoogleraar aan de universiteit onderzoekt hij infectieziekten en vaccins voor bedrijven en wetenschappelijke instellingen.

Is de link gecensureerd, ? Kijk dan op Bitchute

Steun onze kritische en onafhankelijke journalistiek

6 september 2021 |

“Niets in de politiek gebeurt toevallig, als zich iets voordoet, dan kun je erop wedden dat dit precies zo gepland was” – Franklin D. Roosevelt

Ernst Wolff, een Duitse journalist en auteur, hield een lezing over het onderwerp "De volgende financiële wereldcrisis - een enorme kans voor de mensheid?"
Hij schetst kort en krachtig een compleet beeld van waar we nu zitten, waar we naartoe gaan, en wat er nodig is om het tij te keren.

Video op de duitse website

Video met Nederlandse ondertitels bekijken

10 september 2021 | knack

Genuanceerd opinieartikel in Knack Magazine door Wetenschapshistoricus Bert De Munck

Wetenschapshistoricus Bert De Munck (UAntwerpen) pleit in een genuanceerd opinieartikel in Knack Magazine voor een beter inzicht in de relatie tussen de medische en politieke dimensie van de begrippen immuniteit en solidariteit die kan helpen om de gepolariseerde situatie te ontmijnen.
In het artikel gaat hij dieper in op:
“De idee die leeft dat wie zich laat vaccineren solidair is en anderen niet. Je werkt dan immers mee aan het opbouwen van immuniteit op gemeenschapsniveau. Wie echter wat dieper graaft merkt al gauw dat dit gebaseerd is op een heel eenzijdig begrip van zowel solidariteit als immuniteit.”
Hij vindt het dan ook tijd om het verband tussen beide begrippen kritisch tegen het licht te houden. Hij besluit zijn opiniebijdrage door te stellen dat:
“Critici van politiek afgedwongen en integrale isolatiemaatregelen kan in ieder geval niet zomaar een gebrek aan solidariteit en verantwoordelijkheid worden verweten. Zij vertrekken vooral van een ander wereldbeeld, met een meer holistisch en ecologisch begrip van immuniteit, waarin de relatie tussen het zelf en de ander juist sterker is en de visie op immuniteit duurzamer. Verzetten doen ze zich tegen een wereldbeeld waarin individuen zich onttrekken aan het menselijke ecosysteem met het oog op de eigen veiligheid en daarbij van anderen hetzelfde eisen.”

22 september 2021

Inconsistentie corona

Thierry Baudet spreekt het Nederlandse parlement toe. In een wel onderbouwde speech (transcript met bronvermeldingen, zie linker knop hieronder) legt hij uit hoe de vaccinatiedwang en de QR-maatschappij gekoppeld zijn aan de massale immigratie, de klimaatwaanzin en de verkwanseling van onze identiteit. Maar nog voordat hij aan zijn bijdrage kan beginnen, valt de hele Kamer over hem heen. Zijn argumentatie is dat FVD juist voor vrijheid en gelijke behandeling staat - en de gevestigde partijen tweederangsburgerschap invoeren voor ongevaccineerden.

De kamerleden stellen geen enkele concrete inhoudelijke vraag, en houden het bij verwijten naar de vorm en of een verwijzing naar de geschiedenis met aanhalingstekens kan of niet. De camera brengt de slapende en ostentatief gedesinteresseerden eveneens in beeld.

Volledige transcript van de speech met bronvermeldingen

Werkt de YouTube link niet meer, kijk dan op

Lees alle artikels over het onderwerp

Geplaatst in Actualiteit, Alle rubrieken, Geen, In de media, Video's en getagd met , , , , , , .