Firmaprofiel | Nutriphyt

Samen investeren in de toekomst van de Homeopathie.

We danken de firma’s die met hun publiciteit en/of sponsoring helpen de Homeopathische School verder uit te bouwen en onze doelen ook in de toekomst te verwezenlijken.

Het gezond zijn en blijven van alle mensen is de topprioriteit van Nutriphyt.
Daarom vervaardigen wij sinds 2002 natuurlijke gezondheidsproducten die het lichaam ondersteunen.
Chronische aandoeningen worden vaak veroorzaakt door tekorten in voedingsstoffen, als gevolg van onvoldoende opname of langdurige stress. Deze tekorten aanvullen kan enkel met de juiste nutriënten. Zo kunnen heel wat aandoeningen in hun oorsprong worden aangepakt. Vanuit die optiek worden voedingssupplementen en gezondheidsproducten ontwikkeld bij Nutriphyt.

Nutritional health

Nutritional health is onze slogan – het betekent de staat van evenwicht waarin het lichaam zich bevindt, indien elke nood aan voedingsstoffen ingevuld is. Nutriphyt helpt streven naar deze staat van evenwicht.

Synergetische productontwikkeling

Bij Nutriphyt ontwikkelen we producten, rekening houdend met de synergetische werking van alle componenten die het product bevat. De werking van de producten samen is krachtiger dan wanneer slechts één enkel component in hogere dosis ingenomen zouden worden. Wijzelf noemen het teamwork van de nutriënten. Onze producten zijn dus samengestelde pakketjes van nutriënten die op elkaar inwerken om de maximale werking ervan te garanderen.

Chronische aandoeningen komen frequent voor en hebben vaak meer dan één oorzaak. Je kunt het vergelijken met een lekkend vat waarvan er meerdere gaten dienen gedicht te worden. Dat is ook de reden waarom verschillende producten van Nutriphyt tegelijkertijd geadviseerd kunnen worden. Elk product heeft zijn specifieke werking en dicht zijn zogenaamde gaatje in het vat. Het combineren ervan zorgt dus voor een totaalondersteuning door de samenwerking van alle voedingsstoffen. Je kan het zien als een locomotief met verschillende optionele wagonnetjes om zo op een gepersonaliseerde manier het lichaam te kunnen versterken.

Visie

Visie en Missie Nutriphyt

Nutriphyt handelt vanuit een oorzaakgerichte aanpak, in plaats van een symptomatische aanpak. Op die manier worden onze voedingssupplementen ontwikkeld.

Aandoeningen zijn vaak het resultaat van een tekort aan nutriënten. Alsook, wordt de oorzaak van chronische ziekten in realiteit zelden aangepakt, waardoor ze enkel symptomatisch behandeld worden. Vanuit die optiek werden de voedingssupplementen van Nutriphyt ontwikkeld. Onze producten voorkomen deze tekorten en ondersteunen het lichaam tot in de kern. Op die manier kunnen we aandoeningen van bij het prille begin onderdrukken en zelfs voorkomen

Onze producten worden volledig in-house ontwikkeld door gekwalificeerde medewerkers. Enkel zo kunnen we garanderen dat alles volgens puur wetenschappelijke inzichten wordt ontwikkeld. Daarnaast garanderen we ook dat alle gezondheidsproducten volledig natuurlijk zijn en streven we ernaar om ons volledige gamma ‘clean label’ te maken. Een zo zuiver mogelijk, natuurlijk product om je lichaam ultiem te ondersteunen, dat is Nutriphyt

De consument komt normaliter bij ons terecht via hun arts of apotheker. Echter is het ook zeker mogelijk dat de consument ons rechtstreeks aanspreekt.

Missie