In de media
december 2020

Geïnspireerd door talloze mails met informatie en links die we van onze lezers mochten ontvangen, brengen we nu maandelijks een overzicht van artikels die onze interesse wekten. (*)
De artikelen in deze rubriek dienen louter als informatie en kunnen afwijken van de mening die de VSU Homeopathie als vereniging er op nahoudt.

(*) naar schatting zijn tegenwoordig 80% van alle bijdragen in de media Corona-gerelateerd, dit toont zich ook hier.

Urgent News about the Covid-19 Vaccine

20 december 2020
De internationale bestseller auteur, Dr Vernon Coleman MB ChB DSc FRSA, legt een opmerkelijke waarheid bloot over het covid-19 vaccin. Bekijk en deel.

14 december 2020,

The Great Reset. Interview met Prof. Bob de Wit. Deze uitzending is de eerste in een nieuwe reeks bij blckbx.tv onder de titel 'kijken in de toekomst' waarbij we grote denkers en/of oudgedienden horen over de toekomst die ons te wachten staat. Ook zullen er mensen aan tafel komen die sommigen van onze kijkers beschouwen als "establishment" maar dat maakt het niet minder boeiend om te kijken in de toekomst, die zij denken te zien.

7 december 2020,

Cruciale virus Update van 7 december 2020 - Europa en USA toegelicht

Lees alle artikels over het onderwerp

Geplaatst in Aanvullende Therapieën, Actualiteit, Alle rubrieken, Geen, In de media, Uit de Praktijk, Video's en getagd met , , , , .