In de media
november 2020

Geïnspireerd door talloze mails met informatie en links die we van onze lezers mochten ontvangen, brengen we nu maandelijks een overzicht van artikels die onze interesse wekten.

25 november 2020,  Youtube interview

Dermatoloog Dr. Steven Devos stelde Professor klinische psychologie Mattias Desmet 4 vragen over massavorming, angst en kritiek in de Corona crisis.

Kunt u uitleggen hoe het kan dat intelligente mensen blijkbaar kritiekloos aanvaarden wat de media en de regering -samen met hun expert-virologen- hen voorschotelen?
Hoe moeten “kritisch denkende mensen” hiermee omgaan?
Hoe kunnen wij weerwerk bieden? Heeft het zin de angstigen van het tegendeel te proberen overtuigen met wetenschappelijke argumenten wanneer zij de wet aan hun kant hebben?
Wie is eigenlijk “onze vijand”? Niet het virus, maar wie wel? De overheid? Waarom doen alle regeringen nagenoeg het zelfde? Is de democratie in gevaar?

23 november 2020
Penasse is de journalist die op 15 april tijdens een persconferentie aan toenmalig eerste minister Wilmes een kritische vraag stelde. Hij is sindsdien geweerd van alle persconferenties. Hij heeft daarop zijn advocaat moeten inschakelen om alsnog op de persconferentie van 29 november te kunnen zijn.
Tijdens de persconferentie negeert premier De Croo hem steeds (zie video), tot op het laatst.
Wanneer, na hevig aandringen, hij uiteindelijk zijn vraag begint te stellen wordt zijn micro uitgezet en gaat het beeld weg.

Openlijke censuur in België.

23 november 2020

Voormalig CEO Pfizer vindt vaccin niet nodig

23 november 2020

Dokters zeggen dat de overheidsinstellingen de mensen moeten waarschuwen dat de nevenwerkingen van coronavaccins geen pretje zullen zijn.

Vertaling van de 3 belangrijkste punten
> Artsen eisten tijdens een vergadering maandag met CDC-adviseurs transparantie over de bijwerkingen die mensen kunnen ervaren na de eerste inspuiting van een coronavirusvaccin.
> Dr. Sandra Fryhofer zei dat zowel Pfizers als Moderna's Covid-19 vaccins twee doses vereisen en ze maakt zich zorgen of haar patiënten terug zullen komen voor een tweede dosis wegens potentieel onaangename bijwerkingen na de eerste spuit.
> Beide bedrijven erkenden dat hun vaccins bijwerkingen kunnen veroorzaken die vergelijkbaar zijn met de symptomen die gepaard gaan met milde Covid-19, zoals spierpijn, rillingen en hoofdpijn.

18 november 2020

DENEMARKEN:
9 dagen protest tegen een nieuw wetsvoorstel dat toelating geeft "om groepen van mensen verplicht te vaccineren. Bij weigering is aanhouding met politiegeweld voorzien".

17 november 2020

WHO hoofd ziet het nut niet in om zich te laten testen na quarantaine

16 november 2020
Met trots biedt het PVS team dit "zeer informatief e-book Zorgwekkende Gevolgen van Vaccinaties" aan.  Dit boek is het resultaat van jaren hard werk van een heel team.

Zorgwekkende Gevolgen van Vaccinaties

14 november 2020

Mondmaskers geven wel hypercapnie
(koolstofdioxide-opstapeling)

De video met aanvulling is verwijderd van YouTube.
Daarom linken we naar een andere bron.

Belga: 10 november 2020

Belga Persmededeling over stopzetting klinische proeven van een Chinees Coronavaccin

3 november 2020

Het covidvaccin zal niet via de huisarts verstrekt worden. Zo wordt het nog gemakkelijker
om nog minder transparant te zijn i.v.m. vaccin.
De uitleg is dat het moet op -80 °C bewaard worden.
Zou dat door de nanopartikels komen? Dit is is de vraag die we ons moeten stellen.

1 november 2020

In bijlage een nieuw kritisch document over de tweede golf van Docs4opendebate.... (ook beschikbaar in Frans en Engels).

Lees alle artikels over het onderwerp

Geplaatst in Aanvullende Therapieën, Actualiteit, Alle rubrieken, Geen, In de media, Uit de Praktijk, Video's en getagd met , , , , .