Vaccinveiligheid

Op 2 en 3 december 2019 kwam de top van de WHO bijeen in Genève voor een ‘Global Vaccine Safety Summit’. Deze bijeenkomst is door de WHO gefilmd en op hun site gepubliceerd. (*) Uit de opname blijkt dat het gesprek van de wetenschappers achter de schermen een ander verhaal vertelt, dan de officiële communicaties over het vaccinatieprogramma…

De Amerikaanse Talkshow “The HighWire” nam inmiddels de opname kritisch onder de loep en lichtte ze stap voor stap toe op YouTube. Deze video kan kan je hieronder kijken.

De toelichting van de opname door "The HighWire" kan je hieronder op onze site bekijken.

De tot 9 minuten ingekorte versie hebben wij voor jullie integraal vertaald naar het Nederlands in een eerdere bijdrage

De Vlaamse site Vaccinatieschade
v
ertaalde het persbericht van de AVN over de WHO-video (lees ook de reactie van de WHO)

Op de Nederlandse site Stichting Vaccinvrij vind je vertalingen van honderden reacties door kijkers bij The Highwire.

 (*)  Opmerkelijk detail: De opname kon weken lang “om technische redenen”  niet meer afgespeeld worden. [This video cannot be played because of a technical error.(Error Code: 100000)], Sedert maart staat de video terug ter beschikking.

Samenstelling: Meta Zahren

Op 1 uur 19 min en 20 seconden zie je in de analyse van de W.H.O. video de 3 belangrijkste argumenten van kritiek op het vaccinatiebeleid.

.... er bestaan geen studies om de langetermijneffecten van het cumulatieve aantal vaccins of andere aspecten van het immunisatieschema te onderzoeken.
.... het bestaand onderzoek is niet ontwikkeld om het volledige immunisatieschema te testen.
Geen enkele studie heeft het verschil in gezondheid op lange termijn onderzocht... tussen de volledig niet-geïmmuniseerde populaties van kinderen en volledig geïmmuniseerde kinderen.

Mogen producten die niet aan die voorwaarden voldoen zomaar op de markt worden gebracht, laat staan ingespoten worden bij baby’s, kleuters of andere mensen?

Bekijk hier de originele video op de site van de W.H.O. 

Meer bijdragen vaccins en hun veiligheid.

Geplaatst in Achtergrond, Actualiteit, Alle rubrieken, Geen en getagd met , , , .