In de media.
Berichten september 2022

In deze rubriek brengen we ook informatie naar voren die niet (makkelijk) haar weg vindt naar de reguliere media. We willen onze lezers goed informeren om hen zelf in staat te stellen zich een mening te vormen. Een deel van deze informatie haalde de mainstream media niet.

Geïnspireerd door talloze mails met informatie en links die we van onze lezers mochten ontvangen, brengen we maandelijks een overzicht van artikels die onze interesse wekten. (*)

(*) naar schatting zijn tegenwoordig 80% van alle bijdragen in de media Corona-gerelateerd, dit toont zich ook hier.
De artikelen in deze rubriek dienen louter als informatie en kunnen afwijken van de mening die de VSU Homeopathie als vereniging er op nahoudt.

21 September 2022

Lees het volledig artikel met bronvermelding op de Epoch Times

10 september 2022

Thais-Amerikaanse microbioloog Dr. Sucharit Bhakdi kent het klappen van de zweep en vertelde Headwind & Tegenwindmaker Jakobien Huisman in een nieuwe documentaire alles over zijn ervaringen met censuur.

14 september 2022814

De essentie

  • De auteurs
  • Bert De Munck, Catherine Fallon, Catherine Gysels, Elisabeth Paul, Ivan Van de Cloot, Peter Van Humbeeck, Raphael Jungers, Rik Torfs, Tijl De Bie, Thomas Gevaert, Wouter Van Dooren.
  • De kwestie
  • De covidcrisis was zo groot dat de respons vanuit het beleid in grote mate geïmproviseerd was, met goede en minder goede kanten. Na twee en een half jaar corona dringt een globale onafhankelijke en evaluatie zich op.
  • Het voorstel
  • Die is bedoeld om lessen te trekken en bij te sturen, en zo beter gewapend naar de toekomst te gaan.

Een evaluatie is niet iets om te vrezen, maar om naar uit te kijken. Het kan heilzaam zijn en een begin voor het noodzakelijke herstel van de tijdens de pandemie dramatisch toegenomen polarisering. Laat er ons samen werk van maken.

8 september 20228

Bernard Rentier is bioloog en viroloog. Hij is rector geweest van de Universiteit van Luik van 2005 tot 2014.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op de Immediate Openings-blog in het Frans en is gereproduceerd op mediquality met de vriendelijke toestemming van de auteur.

Lees het volledig artikel via een proefabonnement op Doorbraak.be

Aretikel in het Frans beschikbaar op de blog:

11 September 202

Lees het volledig artikel via een proefabonnement op Doorbraak.be

20 April 2022

Lees alle artikels over het onderwerp

Geplaatst in Actualiteit, Alle rubrieken, Geen, In de media, Video's en getagd met .