In de media
samenstelling juni 2021

Geïnspireerd door talloze mails met informatie en links die we van onze lezers mochten ontvangen, brengen we maandelijks een overzicht van artikels die onze interesse wekten. (*)
Een deel van deze informatie haalde de mainstream media niet.

De artikelen in deze rubriek dienen louter als informatie en kunnen afwijken van de mening die de VSU Homeopathie als vereniging er op nahoudt.

(*) naar schatting zijn tegenwoordig 80% van alle bijdragen in de media Corona-gerelateerd, dit toont zich ook hier.

4 juni 2021

➔ Blijkt dat de efficiëntie afneemt naarmate de mutaties vorderen en doorbraakinfecties al voorkomen bij de gekende varianten.

Tegen het einde van de zomer steekt het virus in nieuwe varianten opnieuw de kop op. De schuld zal komen te liggen bij de kinderen en de niet-gevaccineerden, hoewel we weten dat het vooral gevaccineerden zijn met een zwak immuunsysteem die voor mutaties zorgen.

Naar de website van

4 juni 2021

➔ "Vandaag weten we dat asbest een gevaarlijk en uiterst kankerverwekkend product is, maar ooit werd het onthaald als een toonbeeld van technologische vooruitgang en probleemoplossing."

Dit is een citaat van Bart Eeckhout in De Morgen (standpunt over de PFOS vervuiling in Zwijndrecht
van 4 juni 2021). Zullen wij in de (nabije) toekomst zijn wijze woorden over asbest ook op andere huidige "toonbeelden van technologische vooruitgang en probleemoplossing" toepassen?

Naar de website van De Morgen
(enkel voor abonnées)

Beluister zijn standpunt in de Klara Krantencommentaren Poscast van 4 juni

Een van onze lezers vroeg om dit initiatief te steunen

Beach Please

De nu 23-jarige Malhar Kalambe ruimt de enorme hoeveelheid afval op die zich opstapelt langs de kustlijn van Mumbai. En dit doet hij sinds 2017. Met de hulp van honderden vrijwilligers van zijn organisatie "Beach Please," heeft Malhar in de eerste 3 jaar reeds meer dan 3.800 ton afval verwijderd uit de waterwegen van Mumbai.
Luister naar zijn verhaal en ontdek wat hem drijft om actie te ondernemen, anderen te inspireren en ondertussen het milieu te redden.

Of klik de link hierachter om een afbeelding te zien van de status van fase 3 op 16 Februari 2021.

Je kan het initiatief met een donatie steunen.

3 juni 2021

➔ Thierry Baudet over Gehoorzaamheidstraining

Tijdens de debat in de Tweede Kamer (NL) op 3 juni bracht Thierry Baudet een Paper van de Rockefeller Foundation onder de aandacht. Die paper werd gepubliceerd in 2010 en voorspelde hoe een "pandemie" als voorwendsel gebruikt kan worden om een wereldwijde autoritaire macht te vestigen. Het eerste scenario “Lock Step”, beschrijft een totalitaire wereld gecontroleerd door autoritaire, nationale beleidsvoerders, die maatregels en wetgevingen afdwingen en die stand houden nog lang na afloop van de pandemie. Het zou 13 jaar duren voor de mensen doorhebben dat ze gemanipuleerd werden. Het eerste gedeelte van dit scenario is al werkelijkheid geworden.
Zal het tweede eveneens uitkomen, net zo als die paper voorspelde?

Samenvatting van deze paper door Thiery Baudet in de 2de kamer (Nederland)

Je kan het rapport downloaden en zelf lezen om je eigen mening te vormen

Transcript van de toespraak van Thierry Baudet

Voorzitter,

In 2010 ontwikkelde de Rockefeller foundation, één van de meest invloedrijke Non-Governmental Organisations ter wereld, een aantal scenario’s voor de toekomst van technologie en internationale ontwikkeling dit rapport.

En in dit rapport beschrijft de Rockefeller Foundation het zogeheten scenario Lock Step over de komst van een wereldwijde pandemie en de nasleep ervan. (in 2010 dus al) Volgens dit scenario (en ik heb het dus hier bij me) zouden:
De chinezen als eerste gaan beginnen met verplichte quarantaine voor alle burgers (dit is een citaat) en onmiddellijke en bijna hermetische afsluiting van alle grenzen.
Nationale leiders over de hele wereld zouden hun gezag verstevigen met wetten regels en beperkingen van de verplicht dragen van mondkapjes tot lichaamstemperatuur controles bij ingangen van treinstations, vliegtuigen, gebouwen.

Komt allemaal hier in voor maar daar houdt het niet eens mee op want volgens scenario “Lock Step” staat ons nog veel te wachten zelfs nadat de pandemie voorbij was zo schrijven de onderzoekers bleef de autoritaire controle en het toezicht op burgers en hun activiteiten en werd het zelfs nog geïntensiveerd.
In dit rapport uit 2010 wordt zelfs al gezinspeeld op klimaatlockdowns – precies waar ze nu ook al over beginnen in onze tijd (ik citeer):
om zichzelf te beschermen tegen steeds mondialer wordende problemen van pandemieën en transnationaal terrorisme tot milieucrisis en toenemende armoede namen leiders over de hele wereld de macht steviger in handen.

Het rapport voorzag ook goed hoe burgers op alle maatregelen zouden reageren, helaas zeg ik daarbij, net als nu staan mensen te juichen als ze gevaccineerd zijn, foto’s van hun geprikte arm op sociale media – staat allemaal in dit rapport – en smeken ze om een Coronapaspoort, voorzagen de schrijvers van het scenario Lock Step (zoals ik zei). En de meer gecontroleerde wereld vindt dus (zo voorspellen zij al in 2010) veel acceptatie onder de bevolking. Burgers gaven vrijwillig een deel van hun soevereiniteit op en hun privacy in ruil voor meer veiligheid en stabiliteit, Burgers waren toleranter en zelfs gretig om meer top-down aansturing en toezicht te krijgen, nationale leiders hadden meer vrijheid om orde op te leggen op manieren die zij zelf geschikt achten. Dat dit zou leiden tot een digitaal paspoort hadden de auteurs van het Rockefeller Foundation rapport ook al voorzien. In 2010 kon de Rockefeller Foundation de huidige technologische stand van zaken van nu nog niet helemaal letterlijk voorspellen maar toen dachten zij al wel dat het verscherpt toezicht zou leiden tot een biometrisch ID voor alle burgers en dit zit inmiddels in onze papieren paspoorten, het digitaal vaccinatiepaspoort is daar alleen maar een aanvulling op.

Pas 13 jaar na de pandemie zou het publiek volgens de Rockefeller Foundation doorkrijgen dat ze belazerd zijn en genoeg krijgen van de controle en de absurde machtsfantasieën van de heersers en, Voorzitter, ik hoop toch zo dat de Rockefeller Foundation op dat punt ongelijk gaat krijgen.

Al hun voorspellingen zijn uitgekomen.

Ik hoop dat ze hier echt ongelijk krijgen.

 • Dat een punt komt dat wij wakker worden
 • Dat we inzien dat het een collectieve psychose is
 • Dat op slot gooien van het hele land, de halve wereld gedurende anderhalf jaar vanwege een griepvariatie krankzinnig is.
 • Dat we rondlopen met die lullige niet werkende mondkapjes
 • Dat we ons houden aan die volstrekt onzinnige afstandsregels en onze bedrijven, onze sociale levens stuk hebben zien gaan
 • Dat we prima eerstelijnsmedicijnen zoals Ivermectine tegenhouden alleen om die experimentele injecties de status van toegelaten vaccin versneld te kunnen geven
 • Dat we kletsen over de besmettingen lopen terug terwijl dit vorig jaar natuurlijk ook gebeurde zoals het elk jaar gebeurt. Als er straks natuurlijk met de herfst de nieuwe besmettingen komen, zoals dat altijd gebeurt en we doen alsof dat door corona komt, terwijl wat we vroeger de griep noemden schijnbaar geheel zou zijn verdwenen.
 • Maar het belangrijkste – en dat zijn m’n afrondende woorden –
 • Dat we inzien dat met als voorwendsel een of andere hysterie over deze Chinese griep een infrastructuur is opgetuigd die op elk willekeurig moment wegens elk
  willekeurig voorval opnieuw kan worden aangewend.

Lockdowns, mondkapjes, afstand houden, niet meer reizen, geen handen meer schudden, belachelijke experimentele injecties laten inspuiten: deze Coronatijd was een gehoorzaamheidstraining; de tweede kamer en de regering Rutte hebben die training glansrijk doorstaan.

Gefeliciteerd! Klaus Schwab kan trots op jullie zijn; de globalistische plannen kunnen doorgang vinden en de volgende stap richting Mass Surveilance en totale controle kan worden gezet.

eind 2020 werd deze video gepubliceerd

➔ DANSER ENCORE (HK – © Epicerie des Poètes 2020)

Opnieuw dansen, de lofzang op vrijheid, tegen gezondheidsbeperkingen

Deze anti-lockdown hit pleit voor de heropening van culturele podia en heeft in heel Frankrijk en Europa een beweging van flash mobs uitgelokt. Een vreugdevolle rebellie …

Hier vindt je de Nederlandse vertaling van de tekst.


Benieuwd naar de tekst? Hier de originele Franse versie op de site van HK

Of klik de link hierachter om een afbeelding te zien van de status van fase 3 op 16 Februari 2021.

Deze link brengt je naar alle "Danser Encore" Flash Mobs op YouTube (recentste eerst)

december 2020,
op Twitter

➔ Dr. Vernon Coleman ("An old man in a chair") over het COVID-19-vaccin in de context van de Code van Neurenberg

Dr. Vernon Coleman (74) is gepensioneerde huisarts and productieve vlogger. Hij was televisiedokter voor de BBC, is een succesvol auteur, schreef meer dan 100 boeken waarvan alleen al in het VK meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht werden, ze verschenen in 25 talen in meer dan 50 landen.
In deze emotionele video legt Dr. Vernon Coleman het verband tussen het COVID-19-vaccin en
de Code van Neurenberg.

Deze video met Nederlandse ondertitels

Website van Dr. Vernon Coleman.

Alle video's van Dr. Vernon Coleman.

Lees alle artikels over het onderwerp

Geplaatst in Actualiteit, Alle rubrieken, Geen, In de media, Video's en getagd met , , , , , , .