Dr. Margriet Plouvier-Suijs

Als dochter van een huisarts, geboren in Simpelveld in 1953, had ik al vroeg belangstelling voor de geneeskunde. Na het gymnasium volgde ik de medische studie aan de universiteit van Groningen.

12 Jaar lang zag ik veel zuigelingen en kleuters op het consultatiebureau. In de loop van die tijd werd mijn interesse voor de homeopathische geneeskunde gewekt en volgde ik de opleiding voor Homeopathie bij de Stichting Homeopathische Opleidingen.

Vanaf 1987 ben ik naast mijn werk op het consultatiebureau begonnen als arts voor homeopathie in een eigen praktijk. Sinds 1992 wijd ik me geheel aan de homeopathie. Gedurende de periode dat ik als arts voor homeopathie werk, heb ik vele nascholingen gevolgd tot verbreding en verdieping van de kennis in het vak. Ook heb ik door eigen onderzoek en zelfstudie steeds meer inzicht opgedaan over de homeopathische geneesmiddelen en de werkzaamheid van de potenties van de middelen.

lees meer op http://www.homeopathieuden.nl

Geplaatst in Alle rubrieken, Biografie, Geen en getagd met .