Voortschrijdend inzicht bis

Lieve mensen,

Ik wil eerst benadrukken dat ik schrijf in eigen naam.
Dit is dus mijn opinie, en die hoeft niet per se samen te vallen met die van onze school.

Ik kreeg nogal wat aanmoedigende reacties op mijn vorig artikel.
Sommigen vonden het wel “radicaal”.
Tja, ik kan alleen maar zeggen, de realiteit is ook radicaal.
Als je merkt hoe ongeveer alle mainstream media zich uitputten in halve waarheden en hele leugens, dan vind ik het mijn plicht om jullie mijn inzichten te delen.
Als we niet in ons bewustzijn en onze kracht gaan staan, dan zullen we onze al afkalvende democratische rechten verder moeten opgeven.
De 250 camera’s, die “voor onze veiligheid”, geplaatst worden aan de Belgische kust, zijn een voorbeeld.
We weten allemaal, sinds 9/11, dat we alsmaar vrijheden opgeven, om ze achteraf nooit meer terug te krijgen.

Ik verwijs naar onze vorige 2 Nieuwsbrieven (nr 26 en nr 27) die de duistere machten achter deze Coronacrisis hebben belicht.

 

Sommige mensen vroegen me: zijn die mensen dan zo slecht?!
Ik kan alleen maar antwoorden dat ik drama’s heb meegemaakt van oudjes die eenzaam stierven in rustoorden, zonder de nabijheid van hun geliefden.
Dat ik getuige was van kleutertjes die hun oma en opa niet durven knuffelen met de woorden: “Mammie, ik mag jou geen kus geven of ik doe je dood met mijn virussen!”. Dat ik jonge wanhopige zelfstandigen in mijn praktijk had: hun zaak gaat gewoonweg overkop! Dat ik een alarmerend verzoek om hulp kreeg van een collega die in Afrika enkele projecten leidt: er is een verschrikkelijke humanitaire crisis aan de gang, miljoenen mensen zijn, op dit moment, de hongerdood aan het sterven. Daar lees je trouwens ook niks van in de media…
Dus ja, diegenen die dit alles via hun gevaarlijke lockdown teweegbrengen, willens nillens, durf ik niet te verdenken van warme menselijkheid. 

Ik vernoem 2 bijkomende bronnen die de moeite waard zijn om dieper te graven: Want To Know & Macrotrends (Brecht Arnaert, een Vlaamse econoom).

Is het jullie trouwens ook opgevallen? De laatste tijd kwam er behoorlijk wat weerwerk van bewuste en kritische burgers op het world wide web, en onthullende info werd gretig gedeeld door velen, hunkerend naar de waarheid. Er kwam een echte tegenstroom op gang. En plots… komt er een gans ander onderwerp overal ter wereld, in alle mainstream media tegelijk, op de proppen: racisme. Toeval? Hmm. Ik ben zeker geen supporter van racisme – heeft absoluut geen plaats in een rechtvaardige maatschappij – maar dat de aandacht nu plots helemaal daar naartoe gaat vind ik op zijn zachtst gezegd eigenaardig. Dit is, nog eens een keertje, georchestreerd.

Terwijl ik dit schrijf is er een kortgeding aangespannen tegen de Belgische Staat, dat op 24 juni zal gepleit worden. Jeff Hoeyberghs en nu al 100 andere concludenten vechten de lockdown aan. Hun advocaat fileert in een bijzonder goed beargumenteerd pleidooi de 3 pijlers van het Belgische beleid tegen Corona: de testing (zeer onbetrouwbaar met foutmarges tot boven de 50%), de mondmaskers (geen bewezen nut en contra-productief) en de 1,5 meter “social distance” (geen enkele wetenschappelijke grond). Haarfijn stellen ze de financiële band tussen de heer Bill Gates en de heer Marc Van Ranst aan de kaak. Download hier de conclusie in kortgeding en de toelichting van de advocaat op de site van viruswaanzin.nl 

Ik weet niet wat de juiste weg is om onszelf te verdedigen.
Evenmin weet ik of op de barricades staan het meest effectief is.
Wat ik wel weet is dat we maar beter met zoveel mogelijk “ontwaken”.
Wakkere, bewuste burgers zullen franker en vrijer in de ogen kunnen kijken van hen die het minder goed met de mensheid menen, en controle willen krijgen over de maatschappij. Zij zullen hun recht op zelfbeschikking willen verdedigen. Het opleggen van vaccinatie willen verhinderen. Een vaccin dat sowieso experimenteel zal zijn, en dus eigenlijk valt onder de “Code van Neurenberg” of in het Duits der “Kodex von Nürnberg”

Ik blijf optimistisch.
Misschien onderschatten deze duistere machten wel iets.
Een ongeloofliijke kracht die onze mensheid bezit, en die deze machten niet kunnen vatten.
Een kracht die heet: liefde.
Liefde voor onszelf en voor onze naasten.
Wie wil er niet door het vuur gaan om zijn ouders, partner, en nog sterker, zijn kinderen en kleinkinderen te behoeden?!

Wat heeft dit alles nu met homeopathie te maken?
Keuzevrijheid!
In sommige landen worden bepaalde vormen van geneeskunst nu al in mindere of meerdere mate beknot.
Ik wil deze mooie vorm van geneeskunst absoluut behouden, voor mezelf (ik word doodgewoon gelukkig als ik iemand fundamenteel kan helpen) en voor mijn patiënten.

Laat ons dus krachtig, in liefde voor de mensheid, recht in de ogen kijken van hen die onze vrijheden en sociale structuren belagen.

Warme groet,
Bart

 
 

Lees alle artikels over het onderwerp