auteursportret en Bio

Els van Steijn (1969) studeerde af aan de Hogere Hotelschool in Den Haag. Daar leerde ze de essenties kennen van professioneel managen, gastvrijheid en het behalen van doelen in een wereld waarin belangen kunnen verschillen. De verdieping kwam in de jaren erna vanuit managementposities in de dienstverlening, leidinggeven, grote veranderingstrajecten begeleiden, projectmanagement en conceptontwikkeling. Sinds 2002 is Els werkzaam als teamtrainer, coach en opsteller.

In 2008 heeft Els haar eigen coachpraktijk opgericht. Honderden cliënten en opdrachtgevers heeft ze mogen begeleiden in hun persoonlijke en professionele groei. Haar naam wordt mondeling doorgegeven zodat ze een bloeiende onderneming heeft.

Vrijheid, kwaliteit, groei en integriteit zijn een aantal van haar waarden. Hierdoor heeft ze alle relevante vakdiploma’s behaald en blijft ze zich doorontwikkelen vanuit de stevige basis. Sinds 2016 kan ze ‘schrijver’ toevoegen aan het rijtje trainer, coach en opsteller. De boeken ‘De fontein, vind je plek’ en ‘De fontein, maak wijze keuzes’ geven veel mensen houvast. Haar boeken zijn voor velen een eyeopener.

 

Geplaatst in Alle rubrieken, Biografie, Boekbespreking, Geen en getagd met .