Dr. Philippe Devos

Save

Fundamenteel Onderzoek & Homeopathische Praktijk

Zaterdag 13 mei 2017 van 9h00 tot 18h00
Crowne Plaza Brussels Airport Hotel | Da Vincilaan, 4 |  1831 Diegem (Brussel)

 

Registratie prijzen:
Voor 15/2 Vanaf 15/2
Lid UHB € 85,00 € 110,00
Niet-Lid € 110,00 € 125,00
Patient € 85,00 € 100,00
Vzw € 200,00 € 250,00
Student* € 85,00 € 100,00
Gala Diner € 80,00 € 80,00

 

 

 

*Studenten moeten hun studentenkaart uploaden tijdens de registratie. De inschrijvingskosten omvatten onder meer deelname in de wetenschappelijke sessies en de tentoonstelling, de koffiepauzes en een lunch van hoge kwaliteit.

Dit tweede DYNHOM colloquium is gewijd aan de studie van het verband tussen goede productiemethodes van homeopathische geneeskunde, de resultaten van fundamenteel onderzoek en de dagelijkse praktijk van de homeopathie.

Een samenhangende uitleg van de klinische resultaten verkregen door patiënten (mens en dier) die behandeld zijn met een metalen oplossing (koper) of remedie (Gelsemium) zal worden aangeboden.

Hiervoor hebben we een panel deskundigen uit verschillende achtergronden samengebracht, die elk op hun beurt hun visie op het onderwerp in detail zullen beschrijven. Elk zal een stukje van een puzzel aanbrengen, die alleen zinvol is wanneer alle stukjes samen komen. We hopen op een interactieve discussie die hopelijk zal leiden tot een aantal “Take home messages”.

Meer dan twee jaar geleden besliste de UNIO HOMOEOPATHICA BELGICA het DYNHOM project op te richten, dat de ambitie heeft een antwoord te bieden op de vraag naar de signatuur en de betekenis van de informatie die een homeopathisch middel bevat. Hiervoor werden de meest moderne en innovatieve methodes gebruikt zoals elektronenmicroscopie, electro-fotonische analyse en kernspinresonantie (Nuclear Magnetic Resonance). We durven erop wedden dat deze conferentie de contacten tussen artsen in het belang van alle patiënten zal versterken.

Dr. Philippe Devos
Voorzitter Unio Homoeopathica Belgica

 

Save

Download het programma

Programma (nl)

Save

Geplaatst in Actualiteit, Alle rubrieken, Geen.