foto: ©metazahren.com

Beste lezers en sympathisanten,

Yoga is in. Je kan geen “boekske” of krant openslaan of je leest over de heilzame effecten. En dat is niet eens overdreven.

Ik vroeg aan enkele ervaren yogaleraren om hun visie en ervaring met ons te delen. Beiden doen dat op een mooie, persoonlijke manier. Prettig leesvoer, én interessant.

Juni 2018

In onze reeks polychresten: Belladonna. Een alom bekend, veel (en ook wel dikwijls verkeerd) gebruikt middel. Het artikel geeft schitterend weer wat de essentie is van de remedie, en is een passend eerbetoon aan de schrijver, wijlen Dr. Patrick Rogiers.

Veel leesplezier!

Dr. Bart Lambert
Bestuurslid VSU

Samenstelling en realisatie van deze nieuwsbrief:

Aha, yoga!

Vanessa Demeulemeester:
Aha, yoga!
Of hoe mijn West-Vlaams dialect de betekenis van yoga voor mij helder maakte

 

Vanessa Demeulemeester Amba-Amba
beach

Yoga in de praktijk

Yogaleerkracht Daphne Viguurs, Summa-Coaching, geeft praktische uitleg hoe zij yoga ervaart. Yoga ondersteunt je mentaal en lichamelijk, biedt energie en kracht. Wie het zelf wil ervaren kan gerust een proefles volgen...

Polycresten

Typisch voor alle Belladonna-klachten is de hevigheid van de aanvallen of van het gedracht, alsook het plots opkomen van koorts en het plots verdwijnen van klachten.

Atropa_belladonna_220605

Inschrijven is eenvoudig: je tikt voornaam, achternaam en email adres in de voorbestemde vakjes en drukt op “Abonneren!”

Je abonnement bewerken kan je hier

 

Het overzicht van

alle nieuwsbrieven

Geplaatst in Alle rubrieken, Geen, Nieuwsbrieven.