door Dr. Stefan Lanka

Dr. Stefan Lanka is een van de meest interessante wetenschappers van deze tijd.
Stellingen die in de courante wetenschap algemeen aanvaard worden (let wel, die kwamen er veelal via ‘consensus’, eerder dan via peer reviewed onderzoek) gaat hij onderzoeken als hij onraad ruikt bij de gebruikte methodiek of de bewijsvoering.

Zijn inzichten worden door de reguliere wetenschappers te vuur en te zwaard bestreden, hij werd zelfs al voor de rechtbank gedaagd voor bepaalde van zijn stellingen (oorzaak van mazelen is niet een virus). Hij won die zaak trouwens in beroep.

In het hier gelinkte artikel, dat ons opgestuurd werd door een attente lezer, beschrijft hij, goed onderbouwd als altijd, de vierde fase van water. Naast ijs, vloeibaar water en damp, is er ook PI water. Dit heeft totaal andere eigenschappen dan de andere fases (is bv. veel zwaarder) en kan energie opslaan en transporteren. 

Het belang hiervan is niet te schatten, het is wellicht essentieel voor alle leven op aarde, en kan zelfs een verklaring bieden voor het opslaan van informatie in homeopathische middelen.

Lanka gaat hierop door en zet met deze gegevens zelfs de gangbare celtheorie (uit 1858) op de helling.

Topartikel!

Niet makkelijk, ik zwoegde er verscheidene uren op, maar zeer de moeite voor elke kritisch denkende burger, die durft de begane paden te verlaten.

Geplaatst in Achtergrond, Actualiteit, Alle rubrieken, Lezersbrief, Patiëntervaringen, Uit de Praktijk en getagd met , .