In de media.
Berichten augustus 2023

In deze rubriek brengen we ook informatie naar voren die niet (makkelijk) haar weg vindt naar de reguliere media. We willen onze lezers goed informeren om hen zelf in staat te stellen zich een mening te vormen. Een deel van deze informatie haalde de mainstream media niet.

Geïnspireerd door talloze mails met informatie en links die we van onze lezers mochten ontvangen, brengen we maandelijks een overzicht van artikels die onze interesse wekten. (*)

(*) De artikelen in deze rubriek dienen louter als informatie en kunnen afwijken van de mening die de VSU Homeopathie als vereniging er op nahoudt.

Dat vele covidmaatregelen niet bewezen efficiënt zijn, ontdekt nu ook de Schotse onderzoeksgroep die het covidbeleid in Schotland moet evalueren. Samengevat: lockdowns zijn autoritair en de gebruikte vaccins zijn niet bewezen efficiënt. Dat zegt althans één medische consultant van naam in de eerste in Schotland gevoerde hoorzittingen.

Tijdens de bespreking van zijn paper voor de onderzoekscommissie, uit Croft meermaals zijn twijfels over de vaccins. Zo duidt hij dat het vreemd is dat de Britse meldingsdienst voor bijwerkingen in de winter van 2022 zonder opgave van redenen is gestopt bijwerkingen bij te houden.

13 augustus 2023

Helaas kan je het artikel op DB (Doorbraak) enkel lezen als je een account aanmaak. Maar het is ook verschenen op sdb waar als vrij artikel.

Lees alle artikels over het onderwerp

Geplaatst in Actualiteit, Alle rubrieken, Geen, In de media, Video's en getagd met .