In de media
samenstelling april 2021

Geïnspireerd door talloze mails met informatie en links die we van onze lezers mochten ontvangen, brengen we nu maandelijks een overzicht van artikels die onze interesse wekten. (*)
Een belangrijk deel van deze informatie haalde de mainstream media niet.

De artikelen in deze rubriek dienen louter als informatie en kunnen afwijken van de mening die de VSU Homeopathie als vereniging er op nahoudt.

(*) naar schatting zijn tegenwoordig 80% van alle bijdragen in de media Corona-gerelateerd, dit toont zich ook hier.

februari 2021,

➔ Mediquality

Antivirale medicatie is niet voldoende om de cytokinenstorm en complicaties van de ziekte te voorkomen. Uit de beschikbare literatuur moet blijken dat Echinacea een goede kandidaat is als profylactisch en therapeutisch middel voor Covid-19.

Naar het volledige artikel op Mediquality

april 2021,

➔ Homeopathy Reseach Institute

Deskundigen met kennis van de huidige wetenschappelijke literatuur, leggen uit hoe laboratorium- en klinische studies bewijzen dat homeopathie niet slechts een placebo-effect heeft.

april 2021,
in krack

➔ De pandemiewet wordt een vrijgeleide voor noodmaatregelen

Jean-Marie Dedecker lijkt minder dan zijn collegae politici gehypnotiseerd te zijn door de niet aflatende onheilsprofetieën en cijferdictatuur van de virologen en andere experts die de mainstream media maar blijven spuien. Hij geeft zijn bezorgdheid aan over de pandemiewet, die tijdelijke restricties in onze democratische rechten definitief zal maken. Hij verwondert zich ook over onze gedweeë volk, dat zich veel striktere maatregelen laat opleggen dan in veel andere Europese landen. Die het trouwens niet slechter deden qua besmettingscijfers dan wij.

Over dit artikel op Homeopathisch bekeken

Opiniestuk in Kanck

Lees alle artikels over het onderwerp

Geplaatst in Actualiteit, Alle rubrieken, Geen, In de media, Video's en getagd met , , , , , , .