Boeken | Hilde Demurie, Dagelijks gezond

DagelijksgezondDEF2
Auteur
Hilde Demurie
Titel
Dagelijks gezond
Lekker en eenvoudig koken
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
ISBN-9 789059086173
Prijs € 24.99 (2015)
Links https://www.vrolijkgezond.eu
Bestel-link bij het Davidsfonds

Hilde Demurie is voedingsconsulente voor welvaartsziekten. Ze houdt rekening met drie belangrijke spijsverteringspijlers en raadt iedereen aan om meer groenten te eten, geen koolhydraten en eiwitten te combineren in dezelfde maaltijd en de juiste voeding te kiezen volgens je bloedgroep. Dat samenspel zorgt ervoor dat je kwalen verdwijnen én je gewicht op peil blijft. Dit voedingspatroon is géén dieet, maar respecteert de werking van je lichaam.

Zij probeert mensen bewust te maken van de invloed van voeding op hun gemoed en gezondheid. Ze geeft consultaties, voordrachten, workshops en gezondheidsreizen en schreef al verschillende boeken.

In maart 2015 verscheen bij het Davidsfonds haar nieuwste boek “Dagelijks gezond” over hoe je in drie eenvoudige stappen van iedere maaltijd iets lekkers en toch gezond kan maken.

Met de smakelijke variaties bij ieder recept, kan je het hele jaar door elkedag een ander gerecht op tafel toveren. Hoe trek je een bourgondisch weekend recht? Welk ontbijt past het best bij je lichaam? Op welke tijdstippen mag je wat wel en wat niet eten en drinken? Je leert het allemaal in dit boek!

Hardcover - 259 p.

Geplaatst in Alle rubrieken, Boekbespreking en getagd met .