Lies Christiaens

Lies Christiaens beschrijft zich zelf met de volgende woorden: “Met een passie voor het wel-Zijn op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch vlak begeleid ik je graag.
Mijn zoektocht naar eenheid en rust bracht me via tal van opleidingen bij wie ik nu ben. Met een groot hart voor de mens wil ik graag met jou samen op zoek gaan naar jouw eenheid en rust.”

In haar praktijk behandelt Lies Christiaens sedert meer dan 26 jaar patiënten met incontinentie, stoelgangproblemen, vaginisme, bedplassen, pre- en postoperatief na urinaire & gynaecologische ingrepen. Bewustwording en trainen van de sluitspieren. Plas- en stoelgangsgedrag. Ademhaling gecombineerd met het oefenen van de sluitspieren.  Zij biedt pre- en postnatale oefeningen aan, zoals biofeedback en electrostimulatie.

Geplaatst in Alle rubrieken, Biografie, Geen, Vakliteratuur en getagd met .