Biografie | Dr. Filip Nuyttens | Ambulante Mayrkuur en mayrweken

Dr. Filip Nuyttens, Mayrarts

Mayrkuur de natuurlijke energieboost.

Ambulante kuur of Kuurweken
Roeselaarsestraat 100
8850 Ardooie

Website: Mayrkuur.be

 

Echtgenoten Dr. Filip Nuyttens en Lut Boutens pasten in 1984 pasten voor het eerst zelf de Mayrkuur toe. De positieve effecten van de kuur zetten hun tot jaarlijkse herhaling aan. Samen begeleiden zij je bij een ambulante kuur of kuurweken in groep.

Sedert 1986 is Filip gediplomeerde Mayrarts. Aangepast aan de fysieke en mentale toestand van het moment èn rekening houdend met de voorgeschiedenis ontwikkelt hij een op maat geschreven reinigingsprogramma voor elke deelnemer van de Mayrkuur.

Tijdens de kuurweken verleent Lut graag haar assistentie. De gediplomeerde yogalerares vult de vastentherapie aan met bewegingsreeksen, houdingen, ademhalings-, relaxatie-, visualisatie-, en bewustzijnsoefeningen met nadruk op stilte-momenten. Alles gericht op het ondersteunen en stimuleren van het reinigingsproces.

Als team proberen zij mensen bewust te maken van de mechanismen achter de “zelf-vervuiling” en de periodische inwendige reinigingsbeurt van het lichaam als een goede levensgewoonte te introduceren.

Gezond kuren gebeurt steeds onder de zorgvuldige begeleiding van een gediplomeerde Mayrarts.

Meer informatie op  www.mayrkuur.be en www.fxmayr.com
of bel +32 (0) 51 22 49 78 (ambulante kuur) en +32 (0) 476 43 44 32 (kuurweken)

Lees ook het artikel over de Mayrkuur door Dr. F. Nuyttens

 

Geplaatst in Aanvullende Therapieën, Alle rubrieken, Biografie en getagd met , , .