Biografie | Claudia Kaiser

Biografie

Claudia 
Kaiser

Vaccinatie en grondrechten zoals zelfbeschikking, vrijheid van mening en fysieke integriteit

Claudia Kaiser (Concha)
Av. de Woluwe St. Lambert 48,
1200 Brussels, Belgium

+32 477 759285

Claudia Kaiser is Mind-Body-Nutrition Coach met focus op vruchtbaarheid, hormoonevenwicht en een vreedzame relatie met lichaam en voeding. Zij combineert elementen uit holistische voeding, astrologie, Oosterse geneeskunde, Metabolic Typing en eetpsychologie om haar advies aan jouw individuele constitutie aan te passen.

Zij geeft niet alleen dieetadvies, maar neemt je mee op de Camino de la Fertilidad – de Weg van de Vruchtbaarheid – voor een schattenjacht naar de emotionele, mentale en spirituele oorzaken van je symptomen.

Claudia Kaiser werd geboren in 1982 in Duitsland. Oorspronkelijk opgeleid in bedrijfseconomie en marketing was zij meer dan 10 jaar in de farma-industrie tewerkgesteld. Op haar 17 liep ze een eetstoornis op, met als gevolg chronische klachten zoals vermoeidheid, kniepijn, menstruatie-klachten, hormoonstoringen. Het duurde meer dan 10 jaar tot zij de boodschappen achter haar symptomen begreep en zichzelf kon genezen. Niet alleen vond ze diepe vrede met voeding en haar lichaam, maar vond wat zij de “Camino de la Fertilidad”– de vruchtbare weg – noemt: een vruchtbare manier van eten en leven, die niet alleen je eigen lichaam en geest, maar ook Moeder Aarde regenereert.

Dit deelt zij sinds 2012 met haar klanten. Toen volgde zij haar echte passie en waardes en keerde haar veilige, maar ongepaste baan de rug toe. Claudia Kaiser volgde opleidingen in holistische voeding, Chinese geneeskunde, Metabolic Typing en eetpsychologie en begon haar eigen zaak als Mind-Body-Nutrition Coach.

Gedurende 4 jaar runde ze parallel een winkel voor duurzame voeding in Brussel. Ook is zij actief in bedrijven en scholen, daar werkt zij mee om kantines te optimaliseren op het vlak van gezondheid en duurzaamheid, en geeft regelmatig conferenties en workshops.

Momenteel schrijft Claudia aan haar eerste boek. 

 
 
 
 
Geplaatst in Geen.