Biografie | Apotheker Diederik Dubois

Diederik Dubois

Titularisapotheker Apotheek Dubois
Izegemsestraat 131
8501 Heule

Tel: 056 37 04 17
Fax: 056 37 01 54

info@apotheekdubois.be
www.apotheekdubois.be
www.facebook.com/apotheekdubois/

Al meer dan 20 jaar ben ik als apotheker afgestudeerd aan de KUL en getrouwd met Elke en vader van 4 zonen. Als derde generatie apotheker, run ik de apotheek samen met 3 apothekers en 1 assistente. Met mijn  team combineren we de persoonlijke aanpak met de nieuwste technologie. Service, klantvriendelijkheid en deskundig advies staan steeds centraal.

Het accent in de apotheek ligt op een maximale ondersteuning en activatie van het eigen organisme om tot een evenwichtige gezondheid te komen.

Hierbij zijn fytotherapie, aromatherapie, voedingssupplementen en homeopathie een onmisbare schakel.  De apotheek heeft een groot assortiment natuurlijke gamma’s in stock: Boiron, Labolife, Soria, Nutrisan, PharmaNord, Deba, Nutergia, Metagenics, Biotics, Pranarom, Aboca, Puressentiel, Sideri, Tilman,Primrose, Dr Hauschka. Ook de stock unitaire homeopatische middelen is aanzienlijk.

Bij Apotheker Dubois

Mijn leidraad in de apotheek vond ik in de boeken van David Servan-Schreiber, “uw brein als medicijn en “anti-kanker” en van Judith van Gaalen “ziek zijn is gezond”.

Naast mijn werk als apotheker, geef ik ook geregeld lezingen en ben ik lesgever bij het CDFH.

De apotheek is rolstoel en kinderwagen vriendelijk, de balies laten een persoonlijk gesprek toe en er is zelfs een aparte spreekruimte. Om het wachten aangenaam te maken, bieden we de patiënten de kans om te proeven van gezuiverd energetisch  water. De apotheek beschikt over een polyvalente zaal waar lezingen, voordrachten en workshops worden geven, die alle facetten van natuurlijk  en gezond leven willen belichten.

Er is een elektronisch beveiligd afhaalsysteem dat u toelaat om uw bestelling op ieder tijdstip , 24/7 te komen afhalen. Er is een ruime parking aan de apotheek.

Geplaatst in Aanvullende Therapieën, Alle rubrieken, Biografie, Geen en getagd met , .