Bach Bloesems | Bach Flower Remedies For Animals

THE DEFINITIVE GUIDE TO TREATING ANIMALS WITH THE BACH REMEDIES.

Bach Flower Remedies for Animals (Bach bloesem remedies voor dieren) is een complete en toonaangevende gids voor het gebruik van de Bach bloesem remedies als een alternatieve behandeling voor huisdieren en andere dieren.

Bach Flower Remedies For Animals

Auteurs

Stefan Ball, Judy Ramsell Howarth

Titel

Bach Flower Remedies For Animals

iSBN

978-0091906511

Publicatie

17 x 1.4 x 23.1 cm, 176 pagina's

Prijs

22,99 € bij bol.com

Taal

Engels

Bach Flower Remedies for Animals  is geschreven door de twee Bach Centre Directors en bevat de geschiedenis achter de internationaal geprezen remedies van Dr. Bach en legt de toepassing van de remedies bij dieren uit. Volgens het temperament van een dier, zal één bepaalde remedie of combinatie van verschillende remedies de beste resultaten geven. Het boek bevat niet alleen richtlijnen voor het gebruik van de remedies.  Professionele specialisten dierengedrag geven advies hoe men het gedrag van het dier moet lezen.   Boordevol nuttig advies met intrigerende casusbesprekingen.

Auteurs

Stefan Ball

Stefan Ball is sinds 1996 fulltime consultant bij het Dr. Edward Bach Centre, waar hij betrokken is bij de ontwikkeling en presentatie van de Practitioner Course en bij alle andere aspecten van het werk van het Centre. Hij is de auteur van ‘The Bach Remedies Workbook’, ‘Bach Flower Remedies for Men en Bloom’.

Judy Howard

Judy Howard is een geregistreerde verpleegster en verloskundige die sinds 1985 lid is van het Edward Bach Centre-team. Ze is Trustee en Custodian van het Bach Centre en leidt de educatieve vleugel van het Centre. Haar andere boeken: ‘Bach Flower Remedies for Women’ en ‘Growing Up with the Bach Flower Remedies’.

 

Het Bach Centre in Mount Vernon, Oxfordshire, UK, waar Dr. Edward Bach, die de Bach-remedies ontdekte, waar hij de laatste jaren van zijn leven leefde en werkte.

“Het doel van de Bach bloesems is het ondersteunen en herstellen van het emotionele evenwicht op een behoedzame en gezonde manier”.
Lees ook de andere artikels over dit thema:
Geplaatst in Alle rubrieken, Boekbespreking, Homeopathie en Dieren, Homeopathische Remedies, Huis- tuin- en keukenmiddeltjes, Vakliteratuur en getagd met .