VSU congres 2019 met Jeremy Sherr

Voor het VSU Congres 2019 kunnen weer een prominente spreker aantrekken die ook werd uitgenodigd voor het belangrijkste internationale Homeopathie-evenement in jaren : Homeopathie One

Jeremy Sherr werd geboren in Zuid-Afrika en groeide op in Israël.

Hij behaalde zijn diploma aan de London Homeopathic College en voltooide ter gelijker tijd ook zijn opleiding in Acupunctuur aan het International College of Oriental Medicine. Zijn kennis van de Chinese geneeskunde beïnvloed dan ook zijn homeopathisch denken.

   Lees meer over het VSU congres 2019

 

Jeremy Sherr

Mijn doel in de praktijk en het lesgeven is om homeopathie eenvoudig te houden.
Eenvoudig maar niet simplistisch.

Voor dit doel geef ik de voorkeur aan de methode van geen methode, omdat methoden de neiging hebben complexiteit te accumuleren. Ik leer een eenvoudige structuur en volgorde van werken die, indien gevolgd, zal resulteren in het selecteren van een goede soortgelijke voor de meeste gevallen het grootste deel van de tijd. Ik zeg vergelijkbaar omdat er niet zoiets is.

Het meest geavanceerde aspect van deze reeks is de synthese van de levenswetenschap van de patiënt in één duidelijk concept, met andere woorden waarneming van wat moet worden genezen. Dit is niet moeilijk te leren - De belangrijkste factor is alleen focussen op de patiënt en niet op wat de patiënt op de natuur lijkt.
Dus een grote K.I.S.S. aan jullie allemaal; Keep It Short and Simple (Hou het kort en simpel).

 

Jeremy Sherr de docent

Jeremy begon les te geven in verschillende Britse Homeopatische scholen en richtte in 1986 de Dynamis School op. Zijn school is de langstlopende post-graduate cursus homeopathie ter wereld.

Hij ontving in 1991 een fellowship van de Society of Homopeops en een Ph.D. van Medicina Alternativa en van Pioneer University. Hij is lid van de North American Society of Homeopaths en de Israeli Society for Classical Homeopathy. Jeremy is een ereprofessor aan het Yunan Medical College, Kunming, China en een universitair hoofddocent aan de universiteit Candegabe voor Homeopathie, Argentinië.

 

Publicaties

Hij is de auteur van tal van homeopathische boeken en tijdschriftartikelen en heeft 35 nieuwe homeopathische middelen bewezen. Zijn boeken Dynamics en Methodology of Homoeopathic provings en Dynamic Materia Medica of Syphilis zijn homeopathische bestsellers en worden op veel scholen als schoolboeken gebruikt. Hij werkt momenteel aan een reeks boeken over de Nobele gassen waarvan 'Helium' en 'Neon' net zijn gepubliceerd. Hij is ook de auteur van Q-Rep, het repertoire van mentale kwaliteiten.

Project in Tanzania

De afgelopen jaren woont en werkt samen met zijn vrouw Camilla, ook een homeopaat Jeremy in Tanzania. Zij zetten zich in voor hun project "Homeopathie voor gezondheid in Afrika" (Health in Africa)wat staat voor de behandeling van AIDS-patiënten en onderzoek naar de remedies tegen aids.

Links:

 

Geplaatst in Actualiteit, Alle rubrieken, Biografie, Geen en getagd met , , .