Levensenergie

Dit artikel werd voor het eerst gepost op Facebook in april 2021

 

Sinds Isaac Newton ( 1643-1727), een briljant wetenschapper, is onze leerstof gebaseerd op meetbare informatie en resultaten. “Meten is weten”. Dit heeft ons als mens tot nu toe grote zekerheid gegeven. Een veilig gevoel.

Andere briljante figuren zoals Albert Einstein schreven: “ Dat wat wij materie noemen, is in feite energie waarvan de trilling is verlaagd, opdat deze waarneembaar wordt voor de zintuigen”. Het idee over gezondheid, geneeskunde en het leven in het algemeen moeten we langzaam aanpassen aan de huidige wetenschappelijke bevindingen. Quantum mechanica, snaartheorie en het holografisch universum zijn bevindingen die tot deze tijd behoren.

Een eerlijke, juiste informatie naar de mensen toe over gezondheid en geneeskunde is een eerste vereiste om de mens terug zelf te laten beslissen over zijn eigen lichaam of dat van zijn of haar kinderen en dieren. Deze praktijk stelt zich eerst en vooral ten doel een juiste informatie te verstrekken zodat we samen naar een gevoelige menselijke geneeswijze kunnen bewegen. Een geneeswijze die de levensenergie centraal stelt, is de homeopathie.

 

Audere Sapere
Dr. vet. Ralph Bruinaars

Een geneeswijze die de levensenergie centraal stelt, is de homeopathie.