Biografie | Renild Van den plas

Calendula Officinalis
Renild Van den plas
Eutoniepedagoge

In 1998 kwam ik in contact met Eutonie. Het was een ‘herademing’, in de hectiek van mijn dagelijks leven. Na diverse ingrijpende verlieservaringen was eutonie voor mij telkens het houvast om levenskwaliteit terug te vinden en te behouden. 

Na de vierjarige opleiding ben ik sinds 2008 zeer gemotiveerd om dit geschenk aan vele mensen door te geven. Ik geniet van het cursusgeven en wat het teweeg brengt bij de deelnemers. 

Sinds 2019 heb ik mij voor 3 jaar geëngageerd als voorzitter van de Vereniging voor Eutonie, om via deze weg Eutonie bij een breed publiek en bij mogelijke doorverwijzers meer bekendheid te geven zodat veel mensen ervan kunnen profiteren en zo meer levenskwaliteit hebben!

Renild Van den plas 
Amalia Van Solmsstr 29
2300 Turnhout
tel:   014/43.65.11   –   0485/98.41.89
renild.vdp@gmail.com
Ondernemingsnummer: BE 0840.837.273

Geplaatst in Alle rubrieken, Biografie, Geen en getagd met , , , .