Firmaprofiel | Trenker

Trenker Laboratoires

De Farmaceutische Laboratoria Trenker werden in 1933 opgericht door Rodolphe Henri Trenker. Dit familiebedrijf produceert en verdeelt kwalitatief hoogstaande medicijnen, voedingssupplementen en medische hulpmiddelen die aan de meest strikte Europese productienormen beantwoorden.

“PASSION FOR FAMILY HEALTH”

Onze slogan spreekt voor zich. Wij ontwikkelen producten voor het hele gezin: in elk domein zorgen we voor de jongsten tot de oudsten.

ONZE  ACTIVITEITEN

De Farmaceutische Laboratoria Trenker zijn betrokken bij elke fase van het productieproces. De volledige productie is gecentraliseerd in onze nieuwe fabriek in Nijvel: van het ontwerp op papier tot de verpakking van het eindproduct. De productiezones vervullen de GMP-standaarden (Good Manufacturing Practices) die van toepassing zijn in de farmaceutische industrie en de specifieke HACCP-normen (Hazard Analysis and Critical Control Point) voor voedingssupplementen. De afdelingen kwaliteitscontrole en kwaliteitsgarantie voldoen aan de GLP-normen (Good Laboratories Practices).

ONZE  MISSIE

De Farmaceutische Laboratoria Trenker plaatsen de professionals uit de gezondheidssector en de patiënten op de eerste plaats door zich dagelijks in te zetten voor een betere levenskwaliteit en gezondheid.

ONZE  VISIE

De Farmaceutische Laboratoria Trenker willen een internationale referentie worden in de voortdurende ontwikkeling van hoogwaardige en innoverende oplossingen voor patiënten en professionals uit de gezondheidssector. Dat is mogelijk dankzij ons team van zelfverzekerde, gepassioneerde en trotse medewerkers.